Від початку грудня на вулиці травмувалось 280 хмельничан. Переважно ламають руки

Від початку грудня на вулиці травмувалось 280 хмельничан. Переважно ламають руки

На дорогах та тротуарах не зникає льодова кірка. Через таку ковзанку за останніх десять днів до міського травмпункту звернулось більше 600 людей. Ламали переважно руки.

На градуснику мінусова температура. На дорогах та вулицях міста – легка ожеледь. Часто дорога з дому до роботи і навпаки стає випробуванням для хмельничан. В будні тротуари ледь посипані піском чи сіллю.

За вихідні до міського травмпункту звернулось 115 осіб. Десятеро із них травмувались саме на вулиці. У 37 людей зафіксували переломи кінцівок. У більшості випадків ламали руки. Лікарі кажуть, що більшість звернень надходить від жінок. Дві третіх травмованих – це люди старші шестидесяти років.

- Найчастіше до нас звертаються після вихідних, у понеділок, - розповідає завідуючий міським травмпунктом Руслан Колесников. – Також великий наплив людей у п’ятницю. Буває, що травмувались на вихідні, а приходять на початку тижня. Але все залежить і від погодних умов. Щойно вдарить мороз і травмованих стає більше.

Відео дня

Загалом з 9 по 18 грудня до травмпункту звернулось 627 людей. У 193 зафіксували переломи. Ламали руки, ноги та щелепи. На вулиці травмувалось 93 людини. Пік звернень припав на п’ятницю, 16 грудня. Тоді до травмпункту звернулась 81 людина. Всього ж з 3 по 18 грудня на травми поскаржились 1027 пацієнтів. 

Читайте також: 

Щоб взуття не ковзало. Яку підошву радять обрати хмельницькі майстри

Хмельничани можуть подати до суду, якщо впали на слизькій дорозі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up