Проект "Хмельницький і жінка"

Проект "Хмельницький і жінка"
Позбавимося гендерних стереотипів, упередженості та забобонів про жінку разом. «ВСІМ» розпочинає спеціальний проект «Хмельницький і жінка», який буде цікавий та корисний як для жінок, так і для чоловіків.

Хмельничани нерідко ставали свідками того, як у громадському транспорті жінкам доводиться стояти в той час, коли чоловіки, гордо дивлячись у вікно, сидять. Прекрасній половині людства часто доводилося «тягти» величезні сумки чи пакети, які їм нести не допомагають. Таке траплялося чи не з усіма хмельничанками у під’їздах будинків, на вокзалах чи просто на вулиці.  Звикаючи до цього, жінка перетворюється на робота, який живе чітко за графіком, працюючи, у дві зміни – на роботі і вдома. І це вже стало нормою. Вона повинна встигати все і відразу.  Адже успішну жінку вважають поганою господинею, а якщо вона виховує дітей та займається хатніми справами, то оточення сприймає її як нецікаву особистість, яка «висить» на шиї в чоловіка. От така категоричність.

Проект «Хмельницький і жінка» спрямований саме на те, аби спростувати такі твердження та показати насичене і цікаве, хоч не завжди легке, життя жительок Хмельницького. 

Друзі, протягом декількох тижнів читайте  на vsim.ua  історії  успішних  хмельничанок та домогосподарок , дізнавайтесь про те, як захистити свої права на роботі та вдома. Крім того, ви дізнаєтеся про ставлення  чоловіків до жінок у Хмельницькому та ще багато цікавого. Слідкуйте за оновленнями. 

Відео дня

  Хто винен у сімейних негараздах?

Жінки частіше від чоловіків стають жертвами як насильства в сім’ї, так і майнових злочинів. Вони страждають від чоловічого кулака вдома та стають ціллю грабіжників на вулиці. Проте дами часто провокують своїх законних обранців, прекрасно усвідомлюючи наслідки.

 Чим зайнятися у вільний час

Надворі весна. Тому прийшов час відірватися від телевізорів і комп’ютерів та вийти «в люди». «ВСІМ» пропонує перелік розваг для тих, хто шукає чогось новенького, але не знає куди йти.

 За кермом, за станком чи на полі завжди працюють із посмішкою та натхненням

Обравши професії, в яких суспільство краще сприймає представників сильної статті, хмельничанки показали себе з кращої сторони і довели усім, що для них немає нічого неможливого.

 Як чоловіки незнайомкам мішки носили 

Журналісти «ВСІМ» провели експеримент, аби дізнатися реакцію чоловіків на прохання допомогти незнайомій жінці донести важкий пакет чи навіть мішок.

 Куди звернутися, якщо опинилася у важкій ситуації

Іноді у житті трапляються такі неприємні моменти, як втрата документів, проблеми на роботі чи у сім’ю, аварії чи вимагання коштів… Від таких ситуацій не застрахований ніхто, але не всі жінки знають, що ж робити і до кого звертатися.

  Поки чоловік воює на Сході, вагітна дружина виховує шістьох дітей

33-річна Ірина Скубиш – дружина військовослужбовця та мати шістьох дітей. У нерідному їй Хмельницькому жінка, чекаючи чоловіка з війни, виховує п’ятьох синів та дочку в орендованій квартирі. Але вона не падає духом, а радіє кожній хвилині життя, адже незабаром її сім’я поповниться сьомим малюком.

 Дівчата копіюють зірок телеекранів та мріють вийти заміж за багачів

Правильна поведінка і ставлення до оточуючих закладається ще у ранньому дитинстві. Батьки вчать малечу, як правильно поводитись у тій чи іншій ситуації, демонструючи це власним прикладом. У більшості випадків чада переймають цей досвід, але телебачення показує зовсім інше. 

 Якими бачать сучасних жінок фронтмени хмельницьких музичних гуртів, дізнавалися журналісти «ВСІМ».

 Проблему на роботі через зовнішність чи дитину можна вирішити у суді

Роботодавці неохоче беруть молодих жінок на роботу і часто спонукають до звільнення, коли дізнаються про їхню вагітність. Юристи кажуть, що у такому випадку потрібно звертатися в суд хоча б для того, аби добряче «потріпати нерви» нечесному керівнику.

Який би не був перевантажений день, вони завжди знаходять час на себе, своїх дітей та чоловіків. Відомі хмельничанки впевнені,  що поєднати непоєднане можна, головне сильно цього хотіти. 

 ТОП-5 процедур, які зекономлять час зранку для неперевершеного вигляду на цілий день

У сучасній індустрії краси існує безліч процедур, завдяки яким жінки завжди можуть виглядати чарівно, не витрачаючи при цьому багато часу та сил. «ВСІМ» пропонує прекрасній половині ТОП-5 салонних процедур, які користуються найбільшою популярністю серед жінок та дозволяють залишатись привабливою у будь-яких умовах.

  Хмельничанки живуть довше, але керують менше

Цікава статистика: хмельничанки «програють» чоловікам за кількістю вищих керівних посад, однак вони довше живуть та менше хворіють.
   «Не зважаючи на проблеми, не губіть з душі відчуття щастя і світла» 

Оксана Радушинська стала для багатьох жінок взірцем мужності, успішності та цілеспрямованості. Талановита письменниця та журналістка, якій у житті не усе давалося легко, щороку від того ставала лише сильнішою.    


Відома українська поетеса, журналістка та громадська діячка Оксана Радушинська впевнена, що жінкам у цей складний для країни час потрібно залишатися джерелом енергії для всіх і кожного, але не забувати і любити себе.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    щось цікавеньке..

    Анонім reply Анонім

    я б не сказала найкрасивіші. найкращі в рівному
  • Анонім

    Анонім reply Анонім

    у нас полно успешных женщин, да и хмельничанки самые красивые
  • Анонім

    ну тепер я намагатимуся не думати й забути про кредит.......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up