“Успішна жінка”. Інтерв’ю з тренером по танцях Іриною Вишневською

“Успішна жінка”. Інтерв’ю з тренером по танцях Іриною Вишневською
  • “Що це за професія ті твої танцульки?”, - так у юному віці пані Ірині казали рідні.
  • Попри відсутність підтримки, вона стала успішним тренером і отримала міжнародну суддівську категорію.
  • Зараз тренерка викладає не лише танці, а й займається з дітьми чирлідингом.
  • Ірина Вишневська розповіла про свої перші танці, розчарування та роботу з вихованцями.

Вони талановиті, працьовиті, хазяйновиті та привабливі. Чимало хмельничанок можуть похизуватися своїми досягненнями. Чи то вдалий бізнес, посада керівника, реалізація таланту або виховання дітей - зробити жінку успішною може будь-що.  

Спільно з партнером магазином жіночого одягу L`Code ми продовжуємо проєкт “Успішна жінка”. У ньому розповідаємо про різних жінок з Хмельницького, яких обговорюють захоплюючись або заздрячи. В незалежності від віку, професії, виду діяльності чи захоплення - кожна з героїнь є особливою і розуміє успіх по-своєму. 

Ірина Вишневська - тренер зі спортивно-бальних танців. Жінка викладає в Технологічному багатопрофільному ліцеї імені Артема Мазура. За час своєї роботи вона навчила танцювати вальс, “ча-ча-ча”, джайв, танго чи квікстеп багатьох дітей. Чимало з них самі виявляють бажання граційно рухатися під музику. А деяких малих у 4-річному віці за ручку приводять батьки. Саме так колись було і з самою Іриною Вишневською. Тоді її батьки й подумати не могли: цей крок суттєво вплине на її життя. 

“Що це за професія ті твої танцульки?”, - так рідні майбутньої тренерки суперечили її рішенню серйозно займатися бальними танцями. Попри це, Ірина Вишневська не лише стала професіоналом, а й взялася навчати дітей. Згодом відкрила свою танцювальну студію, а тепер працює з учнями хмельницького ліцею. Там викладає не лише танці, а й займається з дітьми чирлідингом. 

Усіх своїх вихованців пані Ірина сприймає, як рідних. Тож коли вони стають випускниками й залишають стіни навчального закладу - тренерка сумує. Щоправда, деякі з танцівників повертаються до неї за постановкою весільного танцю. А хтось і сам стає професійним танцюристом. 

В інтерв’ю для проєкту “Успішна жінка” Ірина Вишневська розповіла про свої перші танці, роботу з дітьми та поєднання тренерства з материнством. 

Ірино Олександрівно, коли танці вперше прийшли у ваше життя?

Як вдалося знову відновити танцювальне життя?

Чи пам’ятаєте із ким танцювали в парі?

Зараз різноманітні танцювальні композиції можна підгледіти в інтернеті. Де раніше черпали інформацію?

Які звання та нагороди мали, як танцюристка?

Ірино Олександрівно, зараз ви не танцюєте, а тренуєте. Чому і коли залишили танці?

З чого почався ваш шлях, як тренера?

Хореографія - це ваш фаховий профіль?

Перша робота в ролі тренера. Як це було?

Нет описания.

Коли почали працювати в приміщенні технологічного багатопрофільного ліцею?

Які напрямки викладають в студії сьогодні?

Чи пам’ятаєте одних із перших своїх вихованців?

Ви понад 20 років працюєте тренером. Чи є серед ваших вихованців професійні танцюристи?

Зараз в місті є чимало танцювальних студій. Як розвиваєте свою?

Нет описания.

Ви маєте міжнародну суддівську категорію. Що це означає?

Окрім тренерства, ви мама двох дітей. Як все встигаєте?

Чи були випадки, коли кортіло залишити цю справу?

Нет описания.

Рецепт вашого успіху - це…

L`Code - це дизайнерський одяг українського виробництва, створений для елегантних та успішних жінок. На створення модних образів надихає чуттєвість і романтичність жіночої натури, впевненість жінки в свої силах і прагнення бути успішною. Нова колекція сезону ВЕСНА 2021 підкреслить жіночність, індивідуальність та стиль кожної жінки.


Читайте також:

“Успішна жінка”. Марина Круть розповіла про шлях від “гаражів” до Євробачення

Успішна жінка. Інтерв’ю з директоркою Хмельницької дитячої лікарні

“Успішна жінка”. Інтерв’ю із Заслуженим вчителем Оксаною Юхимович

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up