Авто, зарплата, нерухомість: що задекларувала директор Хмельницького перинатального центру (ІНФОГРАФІКА)

Авто, зарплата, нерухомість: що задекларувала директор Хмельницького перинатального центру (ІНФОГРАФІКА)
  • Із червня 2022-го Хмельницький перинатальний центр очолює Ірина Королюк.

  • Що вона задекларувала?

  • Підготували інфографіку.

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати звіти хмельницьких чиновників після відкриття доступу до реєстру декларацій. Посилання на усі попередні декларації посадовців ви можете переглянути наприкінці цього матеріалу. 

Цього разу знайомимося із декларацією директора Хмельницького міського перинатального центру Ірини Королюк. Вона прозвітувала про доходи та майно за 2022 рік. Також у декларації подані дані про власність та зарплату її чоловіка.

Додамо, що Ірина Королюк на посаді директора Хмельницького міського перинатального центру із червня 2022 року  Раніше в інтерв’ю із журналісткою vsim.ua вона ділилася своїм поглядом на розвиток закладу, пояснила, як ставиться до “подяк” за пологи й розповіла, чому ексдиректор Андрій Ропотан пішов з посади. Нагадаємо, він був керівником протягом 16 років. Інтерв’ю із ним читайте тут. 

Відео дня

Доходи та задеклароване майно Ірини Королюк переглядайте далі в інфографіці.

Нагадаємо, що обов’язкове декларування скасували після початку повномасштабної війни. Це можна було робити за бажанням. Раніше ми вже розповідали, хто з хмельницьких посадовців подавав декларацію. Детальніше можна ознайомитись за посиланням.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Антоніна Гаєвська

    Та їх всіх випусти з дохідних робіт- голими і  гріху не буде нікому.
  • Сніжана

    А чоловік на маршрутці їздить
  • Сніжана

    А їздить на Чері за 2000$ навіть не вірю.🤣
  • Наталія Анішкіна

    До чого це виставляння таких постів. Людина працювала людина заробила. Була б мала зарплата лікувала би за границею. Говорити є кому, а робити безплатно ніхто не спішить..

keyboard_arrow_up