Будівельний скандал у Хмельницькому, який завершився казкою (Новини компаній)

Будівельний скандал у Хмельницькому, який завершився казкою (Новини компаній)

Затишне і комфортне житло вже для себе обрали десятки хмельничан, які придбали квартири в ЖК “Перлина Проскурова”, розташованого в самому серці Хмельницького. Хтось із них чекає на здачу житла в експлуатацію, а хтось вже завозить меблі в одну із 332 квартир комплексу, який розташований на вулиці Подільській.

Та цього могло й не бути і засоби масової інформації могли рясніти черговим будівельним скандалом та історіями ошуканих інвесторів. Розповімо вам про все із самого початку. І ви повірите, що в житті є місце диву та справедливості.

Починаючи із 2008 року забудовник ПП “Проспектбуд”, маючи привабливий шмат землі в центрі міста, розпочав шукати інвесторів, які б вклали кошти в будівництво нового житла. Знайшлося таких 14. Чимало із них тривалий час працювали далеко від рідної землі, не бачили своїх близьких, день і вночі заробляючи на мрію за кордоном. Віддали роки свого життя для того, щоб отримати можливість жити із своїми сім’ями у власному житлі.

Кошти вони заробили, віддали забудовнику й взамін отримали відповідні документи. Все нібито зробили правильно. А от забудовник вчинив непорядно. ПП “Проспектбуд” у 2013 році просто без будь-яких пояснень інвесторам забрав з будівельного майданчику усю техніку і зруйнував мрії простих хмельничан, залишив їх напризволяще.

Замість турбот з вибором шпалер, плитки та меблів, люди отримали інші - судові тяганини, відчай та розчарування. Не будемо розповідати усіх деталей. Скажемо лише за підсумок: навіть ті, хто дійшов до  Верховного Суду України, програли. Забудовника, а саме ПП “Проспектбуд”, оголосили банкротом. Тому, виходу в цій ситуації, здавалося б, і не було. Інвестори вже практично змирилися із тим, що їх кинули. Та в цій історії знайшлося місце казці.

У 2016 році земельну ділянку в центрі міста вирішили все ж забудувати. Міська влада, землекористувач КРБП “Базис” звернулися за допомогою до ТОВ “ПЛАТИНУМБУД”, яке змогло віднайти шлях вирішення проблеми. Того ж року на ділянці, що позаду “Ощадбанку” біля підземки, знову загуділа будівельна техніка і почали рости 5 будинків ЖК “Перлина Проскурова”.

А головне у нашій історії наступне: кожен із 14 інвесторів, які вкладали свої важко зароблені кошти ще з 2008 року, в підсумку отримає свої квадратні метри. Хоч забудовник вже інший. Та ось саме це і є маленьке диво і відновлення справедливості. ТОВ “ПЛАТИНУМБУД” взяв на себе зобов’язання за власний рахунок вирішити складну проблему людей. Квартири колишні вкладники отримають в якості компенсації.

До прикладу, розповімо вам про Володимира Савчука. Цей пан вже обирає плитку і шпалери для двох квартир, в яких будуть жити його доньки. Хоч каже, що вже й зневірився, і спочатку навіть не повірив тому, що станеться диво - його доньки нарешті отримають омріяне житло.

  • “Ми і заяви писали. Ніхто нічого не міг зробити. Допоки не з’явився оцей “ПЛАТИНУМБУД”, - схвильовано розповідає чоловік, тримаючи в руках документи на нове житло для доньок.

Будівельники працюють активно і якісно. Першу секцію ЖК “Перлина Проскурова” вже введено в експлуатацію. Все тут відповідає будівельним нормам та встановленим  вимогам. Вже більше половини житла комплексу збудовано, а усі будівельні роботи мають завершити до кінця 2021 році.

Тож розповімо вам, що є в уже зданому будинку. Просто перерахуємо те, що побачили, коли проінспектували його: просторі коридори, два ліфти, 1, 2, та 3 кімнатні квартири та дворівневі пентхауси з панорамними вікнами, шумоізоляція між квартирами, лічильники на газ, воду і світло та індивідуальне опалення.

Все це в житлових квартирах, які починаються із другого поверху. На першому поверсі кожної секції будуть магазини, аптеки, перукарні, тощо. Також в частині нежитлових приміщень будуть гаражі. Питання із місцями для транспорту мають вирішити дворівневим паркінгом, який будується біля комплексу. Будуть поміж будинків зони відпочинку, дитячі майданчики й інше, яке створює комфорт та затишок.

Не вірите у все це? Приходьте до “Перлини Проскурова”. Вона знаходиться на Подільській, 10/1. Попри те, що це самісінький центр міста, тут доволі тихо і затишно. Ви у цьому переконаєтеся!!!
Заразом можете завітати у відділ продажу. Там ван не лише розкажуть про житло чи приміщення під комерцію, а й нададуть для ознайомлення усі дозвільні документи. Головним підтвердженням якості є гарна репутація забудовника та будинки, які поруч вже збудовані або ще будуються. Телефонуйте (068) 555 31 55 і запитуйте.

 

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 у Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up