На Хмельниччині люди не знаходять себе у списках виборців

На Хмельниччині люди не знаходять себе у списках виборців
Керівник Хмельницького обласного осередку Комітету виборців України Юрій Ануфрієв повідомив, що на Хмельниччині не змогли проголосувати відпочиваючі із Новоград-Волонському Житомирської області та один виборець із селі Гуменці Кам’янець-Подільського району. Люди не знайшли себе у списках виборців.

Жителі Житомирської області завчасно звернулися за місцем реєстрації та повідомили про те, що хочуть змінити місце  голосування. Втім, у день виборів свої імена у списках не знайшли.

-   Люди запланували відпочивати у селі Маків Дунаєвецького району, їм у державному реєстрі видали талончики на право проголосувати у Макові, - каже Юрій Ануфрієв. – Але на виборчій дільниці їх у списку не було.  Це вже виправити не можливо. Помилка відбулася чи там, де вони подавали заяву, чи в Денаєвецькому реєстрі.

Є ще один факт, де житель села Гуменці Кам’янець-Подільського району отримав запрошення на вибори, але в уточненому  списку на виборчій дільниці  себе не знайшов. 

Відео дня

Все про вибори-2014 - тут (новина постійно оновлюється)

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Шановний авторе даної статті! Звертаюсь до Вас на рахунок виборця із с.Гуменці Кам’янець-Подільського р-ну. Доводжу до Вашого відома , що виборець який отримав іменне запрошення на виборчій дільниці в с. Гуменці змінив тимчасово місце голосування 16.05.2014
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up