Хмельничани вимагають гарячу воду у «Хмельницьктеплокомуненерго»

Хмельничани вимагають гарячу воду у «Хмельницьктеплокомуненерго»
Під стінами «Хмельницьктеплокомуненерго» хмельничани вимагають включити гарячу воду. Принесли два відра холодної води директору, щоб той помився. До нього людей і журналістів не пустили.

Біля входу до «Хмельницьктеплокомуненерго» зібралося декілька десятків людей з плакатами «Гарячу воду у кожну оселю!». Вони кричать «Дайте нам гарячу воду!».

Нагадаємо, гарячої води у Хмельницькому немає з 10 вересня. Причина - заборгованість. Гроші - близько 60 мільйонів - не відшкодувала держава. Воду відключили за борги держави перед комунальниками. Уряд не проплатив постачальникам газу, і ті припинили подавати паливо комунальникам. Відповідно, "Хмельницьктеплокомуненерго" вимкнули котельні, а люди залишилися без гарячої води.

 Двічі воду вмикали - до Дня області 22-23 вересня та до Дня міста - 29-30 вересня. Наразі води у квартирах хмельничан немає.

Відео дня
>За словами першого заступника міського голови Олександра Віннікова, держава досі не відшкодувала місту різницю у тарифах для населення за спожитий газ.

- Ми просили дати газ хоча б на вихідні. І дійсно, у п’ятницю ввечері деякі котельні запустили, – каже Олександр Вінніков. – Але так як держава й досі не відшкодувала в повному обсязі різницю у тарифах, хмельничани змушені знову сидіти без гарячої води.

Зі зверненням до центральних органів влади виступили депутати Хмельницької облради.


Люди принесли два відра холодної води і збиралися пройти до директора, щоб запропонувати йому помитися. Охорона ні людей, ні журналістів до директора підприємства Володимира Скалія не пустила. Натомість до натовпу вийшли його заступники і голова профкому.

Журналісти викликали міліцію.


На місці події працюють наші журналісти. Слідкуйте за оновленнями на сайті. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (73)
  • Anonymous

    Останні новини про гаряче водопостачання: http://ngp-ua.info/2012/10/895
  • Anonymous

    "Сьогодні, 4 жовтня, ввечері, з 18-ї до 22-ї години, буде гаряча вода, а також завтра, 5 жовтня, з 6-ї до 9-ї ранку, - пояснює перший заступник Хмельницького міського голови Олександр Вінніков. - А завтра, 5 жовтня, буде селекторна нарада із "Нафтогазом", де буде вирішуватися питання. І чи буде вода далі - невідомо" Так що радіти ще зарано!
  • Anonymous

    Ну дали сегодня горячую воду. А дальше что? Кто компенсирует неудобства? Кто ответит за безпредел?
  • Anonymous

    Дали горячую воду.Интересно, надолго ли? И вопрос: почему ж в других городах не отключали, во Львове, например?Как-то выборочно держава задолжала...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up