Комедія «Кур’єр з раю» у кінотеатрі «Планета»

Комедія «Кур’єр з раю» у кінотеатрі «Планета»
Сеанси: 10:00, 13:50. Квитки – 20-30 гривень.

У ролях: Євген Ткачук, Єлизавета Боярська, Гоша Куценко, Дмитро Дюжев, Ігор Скляр, Дмитро Нагієв, Артем Ткаченко.

Про фільм: Комедія «Кур'єр з раю» занурить у атмосферу захоплюючих пригод та нескінченних переслідувань. Кур’єром із раю, за задумом авторів, працює Артем (Євгеній Ткачук). Він молодий, сповнений надій на краще майбутнє та вірить у кохання. Випадково Артем опиняється вплутаним у таємничу історію. Його життя заграло новими барвами – він зустрів прекрасну Вероніку (Єлизавета Боярська), з якою ладен проводити увесь свій час. Однак, не все відбувається так, як йому хотілося б. Несподівано для самого себе, він стає особистим ворогом власника автосалону, кримінального авторитета із провінційного уральського містечка.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">Час сеансів до 11 грудня у кінотеатрах «Планета» та Шевченка можна дізнатися тут.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні 20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up