"ТІК" у Хмельницькому: танці у залі, хмельничани у вишиванках та улюблені пісні

"ТІК" у Хмельницькому: танці у залі, хмельничани у вишиванках та улюблені пісні
Зал заповнений вщент. Під час виступу легендарного "ТіКу" на чолі з Віктором Бронюком глядачам важко було всидіти на місцях. Хмельничани кожну пісню переживали разом з артистом. Разом співали, разом і "запалювали".
Гурт уже десять років на сцені. У рамках ювілейного всеукраїнського туру під назвою "Люби ти Україну" всенародні улюбленці відвідали і Хмельницький. Музиканти розважали публіку як вже славнозвісними і популярними хітами, так і піснями із нового альбому. У цей вечір обласна філармонія "здригалась" від гучних оплесків та шаленого крику. 
Свій виступ музиканти розпочали із виконання гімну. Зал, стоячи, підспівував. Багато присутніх були у вишиванках, навіть малеча. 
Найбільшого сплеску емоцій, напевно, викликало виконання "Свєти", хітів "Білі троянди", "Олені" та "Біла хмара, чорна хмара". Публіка прямо-таки рвалася у танок. Музиканти гурту викладалися на повну та шаленіли від теплого прийому і захвату глядачів. 
Полюбились хмельничанам і ліричні композиції гурту "ТіК". Підспівували пісні: "Не цілуй", яку Віктор Бронюк записав разом з Іриною Білик, "Ще так далеко до весни", і, звісно ж, "Для мами". Остання і взагалі розчулила жіночу половину залу. 

Сам фронтмен старався дивувати публіку, майстерно вправлявся із різними музичними інструментами та жартував. 
"Так, я люблю Україну!" - саме цим хітом і завершували музиканти свій виступ. Патріотичний шлягер припав до душі усім присутнім і задав відповідний настрій. Зал виконував пісню стоячи. 
На закінчення, хлопцям скандували "Молодці!" та кликали на "біс". Віктор Бронюк дав можливість обрати глядачам, яку пісню вони хочуть почути ще раз. Думки у залі розійшлися. Ще раз хмельничани веселились під "Біла хмара, чорна хмара", хором співали і пританцьовували. 
По завершенні виступу музиканти роздавали автографи та фотографувались із глядачами.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    запальні хлопці, я б собі таких на весілля запросила
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:31 «Такі діти народжуються раз в століття», – мати про загиблого 28-річного Богдана Власюка photo_camera 19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera 14:40 В Україні запустили електронну платформу про усиновлення 13:27 У центрі Хмельницького водій автобуса зачепив припарковане авто і зник з місця ДТП 12:31 На Подільській 20-річний водій наїхав на пенсіонерку 11:19 З початку року в Хмельницькому народилося 1 169 дітей 10:35 У Хмельницькому горів житловий будинок. Загинув чоловік photo_camera 10:04 «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». На Хмельниччині визначили переможців з футзалу photo_camera 09:37 У Хмельницькому аварійні відключення світла: адреси 09:09 Ті, хто не підлягає мобілізації, мають пройти базову військову підготовку, – закон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up