Міліція у Хмельницькому шукає "відморозка", який на вулиці арматурою розтрощив жінці голову

Міліція у Хмельницькому шукає "відморозка", який на вулиці арматурою розтрощив жінці голову
Міліція Хмельницького розшукує 43-річного хмельничанина Володимира Загору, який 7 січня арматурою побив жінку.

Близько сьомої години ранку 7 січня чоловік неподалік другого під’їзду будинку № 28/2 по вулиці Водопровідній у Хмельницькому металевою арматурою побив жінку, яка прямувала на роботу.
- Від отриманих тілесних ушкоджень вона втратила свідомість та перестала подавати ознаки життя. Надалі підозрюваний, вважаючи, що спричинив смерть жінки, заволодів її особистими речами та зник з місця події. Потерпілу у важкому стані каретою швидкої медичної допомоги доставлено у реанімаційне відділення Хмельницької обласної лікарні, - йдеться у повідомлені прес-служби обласного управління міліції.
Лікарі виявили у потерпілої важку черепно-мозкової травму, забої головного мозку важкого ступення, множинні скальпованні рани волосяної частини голови, травму правого ока та переломи обох рук. Правоохоронці просять усіх, кому відоме місце перебування підозрюваного повідомити їх за телефоном (0382) 65-12-74 або прийти до Центрального відділку міліції Хмельницького по вулиці Кам'янецькій 65.

Підозрюваний:
Загор Володимир Георгійович
43 роки, уродженець міста Рівне, проживає у Хмельницькому по вулиці Проскурівського Підпілля 203, квартира 42. Раніше судимий за аналогічні злочини.

Відео дня
>Саме у цьому дворі чоловік побив жінку

Сліди крові досі є перед під'їздом

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    походу ПЖ , но еще могут 15 но врядли

    Anonymous reply Anonymous

    пж

    Anonymous reply Anonymous

    Це дуже слабке буде для нього покарання. На людський самосуд треба його вітдати.
  • Anonymous

    Цікаво скільки йому дадут заце, і був вже суд?
  • Anonymous

    вчора був похорон...(((
  • Anonymous

    цей відморозок працював тренером по футболу з дітьми з ружичної.Куди дивився директор? неясно............
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up