На Хмельниччині міліціонери вилучили металобрухт на загальну суму більше 100 000 гривень

На Хмельниччині міліціонери вилучили металобрухт на загальну суму більше 100 000 гривень
У Кам’янці-Подільському затримали двох підприємців, які організували прийом металобрухту без відповідних дозвільних документів. У порушників вилучили понад 10 тонн металу.

За повідомленням Хмельницького обласного управління міліції, один з пунктів розташовувався на території ремонтно-будівельного підприємства протипожежних робіт і належав хмельничанину. Серед вилученого металу працівники міліції знайшли чимало цікавих речей — заводські упаковки кришечок до крапельниць, промислові баки, більше тисячі метрів телефонного кабелю, який, не виключено, що належить підприємству «Укртелеком» і був нещодавно викрадений з ліній зв‘язку у кількох районах області. Підозрюваних у цих крадіжках вже розшукують.

За фактами організації незаконних пунктів прийому брухту кольорових і чорних металів відкриті кримінальні провадження за ч.1 статті 213 Кримінального кодексу України «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом», санкція якої передбачає відповідальність у вигляді штрафу у розмірі від тисячі п'ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до одного року.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up