На Хмельниччині злодій обікрав жінку на 12 тисяч гривень

На Хмельниччині злодій обікрав жінку на 12 тисяч гривень

Випадок трапився у селищі міського типу Чемерівці. Там зловмисник серед білого дня проник до будинку 27-річної місцевої жительки, підібравши ключ. 

З помешкання злодій виніс 12 тисяч гривень та ювелірні вироби. 
Аналогічний випадок трапився у Хмельницькому.Там невстановлена особа "підчистила" квартиру по вулиці Марії Трембовецької. Зранку на Великдень зловмисник, підібравши ключ, заліз до оселі 31-річної хмельничанки. Звідти поцупив 2 тисячі гривень, а також золоті і срібні прикраси. Про це повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Хмельницькій області. 
 
Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:45 Як змінилася ціна приготування паски за чотири роки 12:30 Мешканка Хмельниччини вирощує 3000 видів рослин на двох гектарах play_circle_filled photo_camera 11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up