16 липня - День бухгалтера

16 липня - День бухгалтера
16 липня в Україні відзначається День бухгалтера.

Щорічно 16 липня на Україні відзначається професійне свято - День бухгалтера. Дата свята була обрана в зв'язку з тим, що 16 липня 1999 року було прийнято Закон України № 996-XIV «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Відповідно до Закону, метою ведення бухгалтерського обліку і складання фінансової звітності є надання користувачам для прийняття рішень повної, правдивої та неупередженої інформації про фінансовий стан, результати діяльності та рух грошових коштів підприємства.

До 2004 року свято відзначалося федерацією аудиторів і бухгалтерів України неофіційно, що дозволило підняти престиж професії, і, отже, змусило представників державної влади по-новому поглянути на фахівців-бухгалтерів. Разом з тим, це дозволило усвідомити, що бухгалтерський облік - це не тільки податкова звітність, а й основа для прийняття управлінських рішень. В результаті, враховуючи значний внесок працівників бухгалтерських служб у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій, зростання національної економіки, Указом Президента України № 662/2004 від 18 червня 2004 День бухгалтера був офіційно заснований, і дата його святкування встановлена ​​на 16 липня. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Для будь-яких фізичні проблеми, що, крім Православної медицини та духовну допомогу як гроші, що стосуються питання, які потребують ваші колишні коханець назад, прогрес в бізнесі, що я сказати (команди), епілепсія (warapa в йоруба), плід утроби вагітності проблеми дитини ні психічного зору, захворювання, психічної проблемою (Орі Ode / out), духовне хвороб, зокрема ВІЛ, милосердя невидимий енергій, люди користь, судової справи, любов, імпотенція, навіть якщо не може виконати на всіх, прямостоячі помилка під час злиття міоми, сперми залишити жіночий жінка після сексу (ЕДА в йоруба), рішення матковими блокади, духовне лікування серп клітинку, викидень проблема, і багато інших проблем зверніться у відділ д-р.ISHIRA електронної пошти: [email protected]. Дякую.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up