Хмельничан запрошують до міста Лева на свято шоколаду

Хмельничан запрошують до міста Лева на свято шоколаду
25-27 квітня у Львові відбудеться VII Національне свято шоколаду. У Палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17 виготовлять скульптури з шоколадних брил, авторські сукні, прикраси, свічки та листівки з шоколаду. А малечу вітатимуть шоколадний король та королева.

Відкриття о 14:00, наступні два дні – початок о 12:00.

Вже всьоме місто Лева запрошує на Національне свято шоколаду. Три поверхи Палацу мистецтв перетворяться на справжню шоколадну країну, де дорослі та малеча зможуть спробувати найрізноманітніші види шоколаду та виготовити фігурки своїми руками на майстер-класах від кращих шоколатьє.

Для тих, хто приїде до Львова просто подивитися та купити подарунки, працюватиме шоколадний ярмарок. Дітей організатори свята запрошують на мандрівку «Дитячою шоколадною країною». Там маленькі шоколатьє виготовлятимуть цукерки, візьмуть участь у забавах і конкурсах та відвідають ляльковий театр, де їх вітатиме шоколадний король та королева.

Відео дня
> Разом з батьками дітям запропонують виготовити власний вагончик до потягу на шоколадній залізниці. Проявити себе можна буде і на  III Чемпіонаті кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». Загалом протягом трьох днів можна буде пройти курс шоколадної терапії, куштуючи найкращі солодощі.

Майстри «Львівської свічкової мануфактури» продемонструють на святі, як виготовляти свічки та проведуть майстер-класи для всіх бажаючих. Традиційно працюватиме і шоколадна пошта «From Lviv with Love». З її допомогою ви можете відправити листівки ручної роботи з шоколаду вашим рідним та близьким.

До свята шоколаду українські дизайнери готують нову колекцію одягу та аксесуарів з елементами солодощів і покажуть їх на «Lviv Fashion Week – Шоко Fashion».

Квитки на дійство продаються у вигляді шококарток. Придбати їх можна у день свята за 25 гривень з однієї особи на один день. Попередньо з 11 до 24 квітня квитки можна замовити для групи більше десяти осіб, надіславши запит за адресою [email protected]. Вартість – 20 гривень з однієї особи на один день. Для дітей віком до 7 років вхід вільний.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up