Хмельничани прощалися із загиблою під кулями СБУ хмельничанкою та вигукували "Герой!"

Хмельничани прощалися із загиблою під кулями СБУ хмельничанкою та вигукували "Герой!"
- Людмила завжди була у перших рядах і добивалася правди. Того і загинула. Це боєць в крові. Вона постійно ходила на майдан, закликала всіх ходити і віддала життя за правду, якої постіно добивалася, - каже про Людмилу Шеремет її колега Любов Логвіна.

23 лютого на майдані Незалежності зібролося декілька тисяч хмельничан, аби віддати шану і проводити у останню путь 73-річну хмельничанку, лікаря-анестезіолога Людмилу Шеремет. Жінку поранили під час штурму СБУ у Хмельницькому 19 лютого. Лікарі боролися за її життя, але серце Людмили Шеремет зупинилося 22 лютого о 6:20 у реанімаційному відділенні міської лікарні.

Священики відправили панахиду, а потім хмельничанини попрощалися із загиблою і провели її у останню путь.

Відео дня
>

Люди несли квіти і здавали гроші на похорон. Грала сумна музика, а люди зі свічками у руках витирали сльози.

З майдану Незлежності до кладовища труну понесли на руках, вигукуючи "Герой!".

- Це була активна і чесна людина. Вона завжди мала гарний вигляд, нафарбовані губи і зачіску, - каже неонатолог Хмельницького перинатального центру Наталія Пилипів, яка працювала разом з Людмилою Шеремет.

- Ми з цією гарною сім'єю сусіди по дачі. Це дуже хороші люди. У Людмили завжди було все у порядку - гарний ремонт і доглянуті грядки. Вона всюди встигала і ми дивувалися її енергії. Це була справжня жінка, - каже сусідка по дачі.

У Людмили Шеремет залишився чоловік, донька і онук.

Редакція газети "ВСІМ" висловлює щирі співчуття родині загиблої.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Погибшую от рук убийц-СБУшников, ЛЮДМИЛУ ШЕРЕМЕТ, причислить к "НЕБЕСНIЙ СОТНI", присвоить звание Героя Украины, а также установить пожизненную пенсию семье - равно, как и всем павшим Героям... ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ В СЕРДЦАХ... ЦАРСТВО НЕБЕСНОЕ ДУШЕ!!!
  • Anonymous

    Люди молодці, що не побоялися йти та відстоювати свої права, але не зрозуміло навіщо було намагатися захоплювати режимний обєкт. Є ОДА та міські ради, де відсутня зброя та зазвичай велика кількість охорони. Зараз потрібно запитати тих ініціаторів, що дали ідею захоплювати військових, що це їм дало!!? Чи багато вони там знайшли документів, чи можливо там переховувався Яник. Тільки людей загубиди.
  • Anonymous

    ТОВ СКАЙ ХЕНДЛИНГ (http://skyhandling.com.ua/ru/) Засновники: Віктор Крайтор (начальник СБУ), Ткаченко Юрій Миколайович (теж з СБУ)
  • Anonymous

    Вона була лікарем.... Я хоч її не знаю, але думаю, що вона багато добра зробила і загинула як справжня героїня. Тепер наша місія наказати тих, хто це звірство зробив.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up