Хмельницькі школярі бажають своїм вчителям краси і терпіння

Хмельницькі школярі бажають своїм вчителям краси і терпіння
У першу неділю жовтня в Україні відзначають День вчителя. Традиційно, цього дня учні та студенти вітають своїх педагогів.

 Журналісти «ВСІМ» відвідали Хмельницький колегіум імені Володимира Козубняка і поспілкувались із учнями молодших класів.

Дітвора у яскравих вишиванках, шкільній формі та з посмішками щиро розповідала про своїх перших вчителів. Що саме вихованці бажали своїм педагогам, читайте далі. 

Відео дня

Максим ( 8 років ):
- Наша вчителька гарна, вона завжди нам про все розказує, інколи приносить нам картинки, щоб ми розмалювати. Я хочу побажати учителям, щоб вони завжди довго нас вчили, були з нами і всього їм найкращого.

Софія ( 7 років ):
- Я хочу побажати вчителям щастя, здоров’я, щоб вони нас добре вчили, щоб інші діти їх не ображали. А ще, щоб б на нас вчителі не кричали і не сварились через поганих дітей, які їх не слухаються. Хай мрії всіх вчителів здійснюються. Щоб, коли прийдуть нові дітки, першокласники, вони теж добре навчались.

Ліана ( 8 років ):
- Хочу побажати всім вчителям, щоб у них все було добре, щоб здійснювались усі мрії, щоб всі учні їх слухались і все було якнайкраще у їхньому житті. 

Адам ( 9 років ):
- Вчителям бажаю щастя, здоров’я та мудрості. Щоб вони ніколи не хворіли і щоб у них були розумні діти, які їх будуть слухатись. Щоб у всіх вчителів збувалися мрії.

Маша ( 7 років ):
- Про свою вчительку можу сказати те, що вона добра і гарна. Я хочу побажати, щоб усі вчителі були здоровими, щоб їхні мрії завжди збувалися і щоб були щасливі. 

Костя ( 9 років ):
- Бажаю своїм вчителям всього найкращого - здоров’я, щастя, щоб збувалися мрії. 

Артем ( 9 років ):
- Я навчаюся у 4-Г класі. Я бажаю своїм вчителям здоров’я, краси і всього самого найкращого. Щоб вони ніколи не хворіли. 

Катя ( 9 років ):
- Хочу побажати, щоб наші учителі були найгарнішими у цьому році і щоб мрії завжди збувалися. Хай будуть здорові і щасливі. 

Ілля ( 9 років ):
- Мою вчительку звати Наталія Павлівна. Вона красива і ніколи не свариться на нас.Я бажаю своїм вчителям щастя й добра. 

Даша ( 8 років ):
- Мою вчительку звуть Інна Василівна. У свято хочу побажати вчителям, щоб вони були здорові, гарні, щасливі.

Антон ( 3 клас ):
- Моя перша вчителька – Інна Василівна. Я бажаю їй, щоб вона ніколи не хворіла, не падала і всього їй найкращого. 

Довідка від «ВСІМ»:
Свято вчителів почали відзначати ще в СРСР з 1965 року. Офіційно День вчителя закріпили у 1980 році Постановою Президії Верховної Ради Радянського Союзу «Про святкові і пам’ятні дати». В Україні День працівників освіти відзначається в першу неділю жовтня від 11 вересня 1994 року. Цього дня учні шкіл, технікумів та вишів вітають своїх педагогів та вручають їм символічні подарунки та квіти. 
Це свято відзначають ще у кількох країнах колишнього Союзу: Казахстані, Білорусі, Вірменії, Азербайджані, Киргзстані та Латвії. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up