Після смертельної ДТП патрульних від роботи не відсторонили. Деталі аварії розповів головний коп Хмельницького

Після смертельної ДТП патрульних від роботи не відсторонили. Деталі аварії розповів головний коп Хмельницького

Сьогодні вночі поліцейська «Тойота» врізалась в автомобіль служби таксі. Водій загинув. Поліцейські вже дають свої свідчення в прокуратурі. А в управлінні готуються провести своє службове розслідування. 

В ніч на 6 листопада на проспекті Миру трапилась аварія. Патрульні на «Тойоті» врізались у легковик «Део», за кермом якого був таксист. Чоловік від отриманих травм загинув. 
Як виявилось, копи їхали на виклик у мікрорайон Лезневе. З якою швидкістю рухався "Пріус" і чому відправили саме цей екіпаж, наразі невідомо. 
Головний патрульний Олег Костенко вирішив прокоментувати ситуацію і розповісти подробиці. 

- На "102" зателефонувала жінка, яка повідомила, що до її будинку намагаються проникнути невідомі особи. Екіпаж рухався по проспекту Миру. Попереду них їхав автомобіль "Део", який мав би їх пропустити. Але він цього не зробив. Тому водій вирішив здійснити обгін. І коли він був ліворуч, то автомобіль «Део» здійснив поворот ліворуч. Патрульні намагались уникнути зіткнення, але не встигли, - говорить Олег Костенко.
 
Поліцейські їхали з увімкненими проблисковими маячками і сиреною. Після ДТП троє патрульних здали тест на вміст алкоголю в крові. Усі були тверезими. 
Керівник хмельницьких патрульних переконує, що всі в автомобілі були як досвідченими водіями, так і патрульними. 

В той вечір на патрулювання міста виїхало 13 екіпажів. Чому відправили на виклик саме цей і чи не було ближчих, поки невідомо. Це все з'ясовуватимуть у ході слідства. Зараз автомобіль поліцейських знаходиться на штрафмайданчику. Його "списали". До слова, з грудня у патрульних вже мінус чотири службових автомобілів. 
Поліцейські дають свідчення. Про відсторонення працівників від обов'язків мова не йде. Не відома поки що і швидкість з якою рухалася службова автівка. 
В управлінні патрульної поліції планують провести своє службове розслідування.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Колесник Игорь

    А що в поліцейській машині не було відеореєстратора?
  • Колесник Игорь

    А що в поліцейській машині не було відеореєстратора?
  • Колесник Игорь

    а що в поліцейській машині не було відеореєстратора?
  • Хмелевская Ольга

    Тут на ВСІМ справа є опитування чи безпечно нам жити у місті? Ні, небезпечно! Небезпечно, тому що ті, хто має охороняти закон і в першу чергу його виконувати, на ділі виявляються злочинцями. Це не пожежна машина прямувала на виклик, бо там гинуть люди, а до якоїсь тітки ніби то там хтось ліз до хати...Можна було так не "летіти"..

    І ця статистика : "..мінус чотири службових авто.."..Вдумайтеся, кого там саджають за кермо. Та людина, яку вбили ці поліцаї, намагалася чесно виконувати правила ДР, а її вбивці вирішили, що коли у них службове авто і маячки, то ПДР не для них. Усі мають розступитися і, на всякий випадок, сховатися.

    ...Повезло ще людям, які не потрапили через дорогу цим молодчикам. Бо хтозна, може і збита ними  на пішохідному людина, виявилась би винною..вона ж не могла не бачити маячки((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up