Хмельницька Рада «Майдану» бачить у губернаторському кріслі Нестерука або Приступу, або Лескова

Хмельницька Рада «Майдану» бачить у губернаторському кріслі Нестерука або Приступу, або Лескова
Майданівці висунули своїх кандидатів на посаду голови Хмельницької ОДА. Колишнього мера Кам’янця-Подільського, голову обласної партії «Батьківщина» та екс-мера Хмельницького Рада «Майдану» рекомендуватиме Президенту на посаду голови Хмельницької ОДА.

За Анатолія Нестерука  проголосувало 28 членів ради, за Миколу  Приступу - 15, за Валерія  Лескова - 13. Також 5 голосів набрав Коліщак. Були й кандидати, які не отримали жодного голосу, серед них й голова Хмельницької ОДА Леонід Прус.

 -Рада розглядала ті прізвища , які озвучені в секретаріаті Президента,  які були «на слуху». Назбиралось 12 кандидатів.  Ми подаватимемо трьох перших, які набрали найбільше голосів. Ця трійка  в меншій мірі себе скомпрометувала, тому й набрала більше голосів. Про Нестерука дуже гарні відгуки у Кам’янці та й у Хмельницькому. Людина гарно працює.  Лесков - голова «Батьківщини», партії яка була на майдані.  Приступа нормально працює. Це людина не нова. Він працював в області і в місті.  

Рада «Майдану» прийняла рішення офіційно звернутися до всіх кандидатів, аби отримати їхню згоду. Після письмової згоди обраної трійки майданівці  рекомендуватимуть їх до розгляду Президенту.  

Відео дня

- Від Нестерука вже отримали усну згоду. Лесков поки думає, адже він вважає, що його не призначать саме через партійну приналежність. Приступу не можемо видзвонити. Вони всі мають дати нам письмові згоди. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Matava Rio

    "базарніки" тягнуть своїх до корита - мало їм грошей !!!
  • Пасєка Микола

    а кандидатура віктора бурлика

    Рашпіль reply Пасєка Микола

    ахахаха )) ))))
  • urban

    А чого коментарі не можна залишати?

    urban reply urban

  • Краснова Катерина

    Хмельницьку Раду майдану треба "люструвати" !!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 13:47 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть 20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up