Керівництво Славутського маслоробного комбінату притягнули до адмінвідповідальності

Керівництво  Славутського маслоробного комбінату  притягнули до адмінвідповідальності
Фахівці територіального управління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області встановили, що з 26 виявлених під час попередньої перевірки порушень нормативно-правових актів з питань охорони праці та промислової безпеки на початок поточної усунуто лише 2.

 


За ігнорування вимог безпеки до адміністративної відповідальності притягнуто керівника та головного енергетика комбінату.

На підприємстві відсутній дозвіл Держгірпромнагляду на проведення робіт або експлуатацію об’єктів, машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки та немає ліцензії на виробництво вибухових матеріалів промислового призначення.

Відео дня
> Не діє система технічного обслуговування та ремонту електроустановок, відповідний графік на 2013 рік відсутній. У філії не введена в дію нарядно-допускна система по безпечному виконанню робіт в діючих електроустановках. Також не проведене  опосвідчення стану безпеки електроустановок. Не проводяться їх капітальні і поточні ремонти. 

На підприємстві електротехнологічні працівники не проходять навчання та перевірку знань на групу допуску з електробезпеки. Не проводиться медогляд енергетичній службі на право виконання робіт в діючих електроустановках. Електроустановки та електротехнічний персонал не забезпечені випробуваними електрозахисними засобами тощо.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up