На Хмельниччині працівникам не виплатили майже 10 мільйонів гривень

На Хмельниччині працівникам не виплатили майже 10 мільйонів гривень
Станом на 1 квітня загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати становила 9,4 мільйонів гривень, нарахованих за березень.

Про це інформує прес-служба Головного управління статистики у Хмельницькій області.

Вчасно не отримали заробітну плату 1,5 тисячі працівників економічно активних підприємств, або 0,7% від загальної кількості працюючих. Кожному із зазначених працівників не виплачено в середньому по 3209 гривень., що на 0,4% більше, ніж середня заробітна плата за березень.

«Майже половина боргу із виплати заробітної плати припадала на підприємства промисловості. З кожних 100 невиплачених гривень 25 заборгували своїм працівникам підприємства Хмельницького, 17 – Полонського району, 12 – Кам’янця-Подільського та 8 – Дунаєвецького району», - йдеться у повідомленні прес-служби. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    Партизан Партизан, давай ставить страну на ноги.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera 17:45 Якою буде погода у Хмельницькому наступного тижня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up