На Велодень у Хмельницькому битимуть рекорд та розіграють велосипеди

На Велодень у Хмельницькому битимуть рекорд та розіграють велосипеди

Організатори заходу планують побити власний рекорд відвідуваності. Після фінішу параду проведуть конкурси для дітей та розіграють велосипеди.

Велосипедисти Хмельницького кличуть на свято. 29 травня від кінотеатру Шевченка стартуватиме традиційний парад до Велодня. Організатори надіються, що він стани найбільш масовим. Планують, що в параді їхатиме щонайменше 800 людей.

 - Рахуватимемо учасників за допомогою відео зйомки. Таким методом користувалися раніше. Це дає можливість дізнатися найбільш точну кількість, - зазначив велоактивіст з ГО «Критична маса» Сергій Петрович.

Загальна довжина маршруту становить 9,5 кілометрів. Стартуватиме він від кінотеатру Шевченка. Далі велосипедисти поїдуть по вулицях Проскурівській, Старокостянтинівському шосе, Зарічанській, Степана Бандери, Кам’янецькій, Проскурівського Підпілля. Фініш – парк Чекмана. Організатори кажуть, що обрали таку схему руху для того, щоб він був якомога простішим і без великих підйомів чи спусків. Зробили це для того, щоб подолати маршрут міг кожен учасник.

Відео дня

Після фінішу будуть проведені різноманітні конкурси для дітей. Також відбудеться розіграш велосипедів для дорослих та малечі. Для участі в розіграші головного призу потрібно буде придбати спеціальну наліпку. Їх продаватимуть перед стартом параду.

Що: Велодень у Хмельницькому

Де: старт - кінотеатр Шевченка / фініш - парк Чекмана

Коли: неділя, 29 травня. Старт - 12:00

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку 09:31 У Хмельницькому районі засудили «закладчицю» з Полтавщини 20:55 Наймолодшому було 20. На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками 20:09 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 19:37 Родинам полеглих на війні захисників із Хмельниччини вручили державні нагороди 19:14 Лікар до 30: інтерв’ю із ревматологом Дар’єю Голованчук photo_camera 18:41 У міськраді провели засідання виконкому. Які результати? 18:02 Залишилася дружина та донька: у Хмельницькому попрощалися із Героєм Віктором Марценюком photo_camera 17:27 Ціни на квартири у Хмельницькому та зміни за рік (ІНФОГРАФІКА) 17:03 Московський піп з Хмельниччини постане перед судом за підтримку агресії росії 16:34 На Хмельниччині зіткнулися легковик і трактор: водія авто затиснуло в салоні 16:33 «Батьківщина» проти чергового збільшення ціни на електроенергію (пресслужба ВО «Батьківщина») 16:06 Йому було 18. Хмельницький прощатиметься з «азовцем» Павлом Фостиком photo_camera 15:31 «Укрпошта» продаватиме на аукціонах посилки, які не забрали за пів року 14:55 У Хмельницькій АЕС прокоментували ситуацію з мертвою рибою у водоймі-охолоджувачі 14:11 Керівник Кам’янець-Подільського музею сам собі призначав доплати і премії, – Держаудитслужба 13:38 Пожежа на Грушевського: з багатоповерхівки рятували людей і кота photo_camera 13:02 Хмельницькі підприємці отримали по 250 тисяч гривень мікрогрантів photo_camera 12:43 У Лезневому обкрадали будинки. Підозрюваного затримали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up