На випуску Хмельницькі прикордонники вигукували "УРА" та "ГІРКО"

На випуску Хмельницькі прикордонники вигукували "УРА"  та  "ГІРКО"
Національна академія Державної прикордонної служби України в 22 раз відсвяткувала випуск офіцерів прикордонників

На території навчального закладу було людно. На свято до випускників завітали батьки, рідні, друзі...До лав Державної прикордонної служби України стали 207 випускників-лейтенантів, 67 слухачів отримали оперативно-тактичний рівень підготовки, 144 випускників-студентів академії готові приступити до праці в установах і організаціях.

Загалом святкують випуск 418 осіб, з них 6 занесені на Дошку пошани, 88 отримали диплом з відзнакою.

Відео дня

Окрім урочистої частини свята було й не звичне для події на плацу освідчення в коханні та пропозиція одружитися. 21-річний Андрій та 20-річна Наталка зустрічалися два роки, хоча й знайомі ще зі шкільних років. Сюрприз був не лише для дівчини, але й для всіх присутніх. Дівчина відповіла "Да". Всі аплодували та кричали парі "Гірко", на їхнє майбутнє весілля пообіцяв прийти навіть ректор академії Валерій Райко й не лише...

-Сьогодні я відчула справжній шок,- каже Наталія. – Емоції просто зашкалювали, словами не передати. Це великий та приємний сюрприз для мене.

 -Ми дуже раді, що стали офіцерами, - лейтенант Артем Кушнір. - Нарешті ми йдемо своєю дорогою, стаємо незалежними. Перед нами постає дуже значне завдання – оборона наших кордонів. Ви й самі знаєте, яка ситуація у країні. Ми зробимо все, що від нас залежить, щоб захистити країну.

-Я дуже довго чекала випускного, - розповідає  Юлія Кирилюк. - Це дуже важлива подія у моєму житті. Я та мої батьки дуже раді, що я здобула освіту, знайшла багато друзів. Сьогоднішнє свято я буду довго пам’ятати, радіти, пригадувати.

За традицією випускники кидали вгору копійки. Малеча, і навіть дорослі, з радістю збирали їх. Як потім розповідали, планують за ці кошти купити багато цукерок, аби випускникам в майбутньому солодко жилося.

-Сьогодні дуже гарний день, на душі позитивні емоції, - розповів  лейтенант Юрій Бохитька. Все ж таки трохи сумно, що ми звідси йдемо, роз’їжджаємося по кордону , але всеодно ми будемо бачитися. Дуже буде приємно зустрічатися зі своїми співслуживцями.

Сльози радості текли по щоках у матерів та рідних випускників.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    дивися уважніше- 144 випускників-студентів академії готові приступити до праці в установах і організаціях.
  • Anonymous

    помимо курсантов в этом году впервые еще и студенты выпускались! фотографии студентом в мантиях есть, а о них не сказано ни слова!
  • Anonymous

    поїдуть гроші відбивати )))
  • Anonymous

    Эмоциональный репортаж. Страшно становится. когда понимаешь, что эти зеленые ребяткаи поедут на границу...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up