23-річного військового з Хмельниччини, який зник в АТО минулого літа, знайшли…мертвим

23-річного військового з Хмельниччини, який зник в АТО минулого літа, знайшли…мертвим
Останній раз Василь Шестак виходив на зв'язок зі своєю мамою 28 липня минулого року. Після доля хлопця для рідних була невідома, а його поховали, як невідомого солдата.

Тривалий час уродженця Волочиського району  шукали серед полонених і поранених. Та 15 вересня батьки отримали страшну звістку -  їх син знайшовся  серед загиблих, опізнали за аналізом ДНК.

 Того дня, коли Василь востаннє говорив із мамою, то повідомив, що їх обстрілюють, але він живий і не поранений. Під вечір зв'язок обірвався  і було невідомо, де він і що з ним.

«Василь брав участь у звільненні від бойовиків висоти Савур-Могила у Донецькій області. Ймовірно загинув при виході з оточення поблизу Ілловайська у серпні 2014 року, коли загинуло багато українських бійців, сотні бійців були поранені та були захоплені в полон. Доля Василя для рідних була невідома, а його поховали, як невідомого солдата. 20 вересня, силами «Аграрної компанії 2004» буде організована поїздка у Дніпропетровськ матері за тілом сина-героя, що віддав своє життя за Україну», - йдеться у повідомлені на офіційному сайті Влочиської районної ради.

Відео дня

Поховання відбудеться в рідному селі Соломна, Волочиського району. Про дату прощання з Героєм буде повідомлено пізніше. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Відповідальність за сотні загиблих на Майдані та тисячі загиблих у війні військових і мирних жителів лежить лише на Порошенко.
  • Анонім

    "20 вересня, силами «Аграрної компанії 2004» буде організована поїздка у Дніпропетровськ матері за тілом сина-героя, що віддав своє життя за Україну" - лютий пісець.... На чому би іще компанія піарилась?
  • Анонім

    Такий молодий і красивий хлопчина.... Жити б і жити йому.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up