У Хмельницькому боксували, стріляли та тягали штангу заради здорового майбутнього

У Хмельницькому боксували, стріляли та тягали штангу заради здорового майбутнього
Для хмельничан вперше провели «Ярмарок спорту» - свято сили та відваги. Маленькі глядачі спортивної акції познайомилися із різними видами спорту, щоб у майбутньому збільшити кількість медалістів та чемпіонів Хмельниччини.

Обласний  центр фізичного виховання молоді на два дні став центром спортивного життя Хмельницького.  Тут представники ігрових федерацій, бойових шкіл та студій танцю  похизувалися своєю  роботою. Для маленьких хмельничан  проводили показові виступи та майстер-класи.

Відвідувачі «Ярмарки спорту» віч-на-віч ознайомилися з діяльністю спортивних клубів, поспілкувалися  з тренерами, і отримали максимум інформації про секції. Агітували займатися спортом і найсильніші люди України, і олімпійські чемпіони .
Як зазначають організатори, ярмарок  – це єдиний шанс побачити велику кількість різних видів спорту, зібраних у одному місці та на ділі перевірити себе.

- Ярмарок спорту розрахований на маленьких учасників, які мають усі умови для того, аби у нашому місці займатися спортом, -  розповідає директор обласного центру фізичного виховання учнівської молоді Анатолій Фєдосєєв. -  Учні сьогодні побачили усе на власні очі,  вперше взяли до рук луки чи боксерські рукавички. Можливо,  ці школярі ніколи  б не завітали ні на яку секцію,  а ми дали їм можливість познайомитися з відомими спортсменами та побачити усі види спорту.  Запрошені чемпіони світу та олімпійські чемпіони  не відмовили нам. Значна кількість відомих спортсменів – це вихідці з нашого комплексу.    Ідею заходу ми перехопили у Львові. Але там ми вже побачили комерційний напрямок,  а ми орієнтуємося на наші федерації, які безкоштовно проводять заняття.

Відео дня

Запальним танцем відкривали захід хмельницькі мажоретки. 

Лікар-педіатр зі Львова Олег Скавиш ( Тягнизуб) протягнув зубами автомобіль  вагою у 2 тонни.    

Найсильніші чоловіки тягали штанги.

 

Відвідувачі виставки зможуть взяти участь у різноманітних майстер-класах з олімпійських та неолімпійських видів спорту, а також поспілкуватися зі знаменитими олімпійськими чемпіонами. Ярмарок спорту продовжиться 13 вересня в обласному центрі фізичного виховання молоді на Пилипучка 41. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up