У парку Чекмана стане світліше лише наступного року

У парку Чекмана стане світліше лише наступного року
Мешканці міста скаржаться на те, що у парку Чекмана ввечері страшно гуляти.Нарікають на погане освітлення, неодноразо вже звертались до місцевих чиновників. Поки у парку проводиться ремонт. Комунальники планують відремонтувати доріжки та провести реконструкцію освітлення.
За словами директора комунального підприємства «Парки і сквери міста Хмельницького» Сергія Кучера, найближчим часом буде готова проектно-кошторисна документація. Тобто, скоріше за все, цієї зими хмельничани ходитимуть темними алеями. 
- Візьмемось за освітлення. Ця проблема тривалий час залишалась невирішеною. У планах – поточний і капітальний ремонт алей. Зараз вже проектується зона від Курчатова до в’їзду в парку, там облаштують спортивний майданчик та велосипедні доріжки. Ремонтується фонтан.  Ми вже витратили близько 100 тисяч гривень, аби відремонтувати 500 квадратів доріжок по парку. Окрім цього, за кошти підприємства відремонтували містки два. На це витратили близько 80 тисяч гривень, - говорить керівник. 
За словами Сергія Кучера, на баланс комунального підприємства «Парки і сквери міста Хмельницького» перейде і Молодіжний парк, створення якого в нашому місті тягнеться роками.  Коли хмельничани зможуть відпочивати у новому парку, поки невідомо. 
- Ще поки не закінчена проектна документація по землевідведенню. З наступного року парк, якого ще поки немає, буде у нашому обслуговуванні. Роботи по землевідведенню планують завершити до наступного року. Адже намалювати і спроектувати парк – це одне, а розподілити кошти на його створення – це зовсім інше, - пояснює керівник. 
Роботи обіцяють розпочати з будівництва нового громадського туалету.
Нагадаємо, Молодіжний парк планують побудувати біля міського пляжу, починаючи від вулиці Рибалка. 
Читайте також:
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Спочатку треба категорично заборонити в*їзд у парк всім видам автотранспорту!Неможливо пройти спокійно, аби не проїхала якась машина! Дійшло до того, що прямісінько по центральних алеях парку їздять машини! (підвозять до генделиків пиво--воду)! І вирішити питання із генделиком-шашличною (недалеко від фонтану), бо ті особи кавказської національності зробили з парку срач зі своїми дровами та шашликами!
  • Анонім

    Світло це добре. Але парком гуляти страшно через скажених  собак, дуже здорових. Навести порядок треба!
  • Присяжнюк Максим

    Ну да, как день длинее становится начнет, так и светлее станет
  • Анонім

    Аааааааххаааа +100500 . Точно. Там все армяни засітили кабаком своїм
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:16 Військового з Хмельницького відзначив грошовим сертифікатом Головнокомандувач ЗСУ 13:12 Рівень дю Солей! Шоу «ALICE» 2 червня вразить хмельничан трюками на межі людських можливостей (новини компаній) 12:28 На фронті загинув працівник «Хмельницькводоканалу» Михайло Василишин 11:22 У Хмельницькому районі зіткнулись трактор і «BMW». Є постраждалий play_circle_filled Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 10:19 Смертельна ДТП на Хмельниччині: чоловік випав з мотоблоку 09:31 У Хмельницькому районі засудили «закладчицю» з Полтавщини 20:55 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Наймолодшому було 20 20:09 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію 19:37 Родинам полеглих на війні захисників із Хмельниччини вручили державні нагороди 19:14 Лікар до 30: інтерв’ю із ревматологом Дар’єю Голованчук photo_camera 18:41 У міськраді провели засідання виконкому. Які результати? 18:02 Залишилася дружина та донька: у Хмельницькому попрощалися із Героєм Віктором Марценюком photo_camera 17:27 Ціни на квартири у Хмельницькому та зміни за рік (ІНФОГРАФІКА) 17:03 Московський піп з Хмельниччини постане перед судом за підтримку агресії росії 16:34 На Хмельниччині зіткнулися легковик і трактор: водія авто затиснуло в салоні 16:33 «Батьківщина» проти чергового збільшення ціни на електроенергію (пресслужба ВО «Батьківщина») 16:06 Йому було 18. Хмельницький прощатиметься з «азовцем» Павлом Фостиком photo_camera 15:31 «Укрпошта» продаватиме на аукціонах посилки, які не забрали за пів року
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up