У зоні АТО загинув 25-річний хмельничанин

У зоні АТО загинув 25-річний хмельничанин
Старший лейтенант Дмитро Івах служив у 95-ій аеромобільній бригаді.

Хлопець    загинув під час виконання службового обов’язку у зоні проведення антитерористичної операції.

Як повідомляють у прес-службі Хмельницької міської ради, Івах Дмитро був справжнім сином свого народу, палким патріотом і безстрашним чоловіком, який у цей важкий для всіх нас час віддав своє молоде життя за єдину та незалежну Українську державу.

Час і місце прощання  уточнюються. 

Відео дня

У соцмережах друзі та знайомі згадують Дмитра, як чудового друга та хорошу людину.

«Та неможе бути, можливо це помилка якась.... обізнався хтось і сказав не на того... ну не вірю і все в цю інформацію страшну! НЕ ВІ РЮ», - пише Петро Бобрик. 

«Господи, ну почему всё так????? ну зачем мы убиваем друг-друга! Сколько же еще таких глаз погаснет», - пише Світлана Журбина.

«Как мне жаль , слез не могу остановить, хороший человек,прекрасный друг, я не могу повереть ,», - пише Олеся Козак-Кузьмін.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    А сільські беженці хваляться вже, что один !!!!!!!!!!!!!!день в АТО поїхали, і вже довідки мають учасника АТО і бойових дій ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • Anonymous

    Відкриється 6 нових приймалень міністра оборони !!!







    Основними завданнями таких приймалень є надання допомоги військовослужбовцям, членам їх сімей, військовим пенсіонерам, іншим громадянам за місцем проходження служби або роботи, сприяти у вирішенні гострих соціальних проблем особистого та колективного характеру з питань військової служби, житлового, фінансового, медичного, пенсійного забезпечення, кадрових питань, - повідомляють у прес-службі Міністерства оборони.



    Міністр оборони прийматиме і сприятиме реалізації конституційних прав, свобод та інтересів й цивільних громадян за їхніми зверненнями. Приймальні облаштують на базі обласних військових комісаріатів.
  • PAL

    А рыги с комуняками жируют.
  • UkrRiot

    Вічня пам'ять...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up