В Славуті у День знань вшанують пам’ять загиблого в АТО Володимира Ознамця

В Славуті у День знань вшанують пам’ять загиблого в АТО Володимира Ознамця
У місті відкриють пам’ятну дошку військовому, який загинув на Донеччині.

Володимир Ознамець ніс службу на першій лінії оборони у місті Дебальцеве, що на Донеччині. У жовтні минулого року чоловік разом із іншими військовими перевозив поранених машиною «Урал»  з червоним хрестом і розпізнавальними знаками медичної служби  в госпіталь міста Артемівськ. Коли автомобіль повертався, потрапив під обстріл російських бойовиків із засідки. Володимир помер від отриманих поранень в голову та груди.

1 вересня 2015 року о 9-й годині на території Славутського обласного спеціалізований ліцею-інтернату поглибленої підготовки учнів в галузі науки відбудеться відкриття пам’ятної дошки українському Герою.   

Читайте такожУ селі Сутківці Ярмолинецького району відкрили меморіальну дошку, присвячену пам’яті загиблого в АТО Романа Лабаня.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:33 148 жінок з Хмельницької громади мають звання «Мати-героїня» photo_camera 10:46 У ДТП біля Славути травмувався велосипедист 10:24 На Хмельниччині можливі погодинні відключення світла 09:13 На Хмельниччині перевірятимуть автівки, речі та службові приміщення Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 20:31 «Такі діти народжуються раз в століття», – мати про загиблого 28-річного Богдана Власюка photo_camera 19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera 14:40 В Україні запустили електронну платформу про усиновлення 13:27 У центрі Хмельницького водій автобуса зачепив припарковане авто і зник з місця ДТП 12:31 На Подільській 20-річний водій наїхав на пенсіонерку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up