Вночі на «Толкучці» згорів кіоск з одягом

Вночі на «Толкучці» згорів кіоск з одягом
Пожежу помітив охоронець, який під час обходу території помітив задимлення в одній із споруд.

Пожежа виникла 6 травня о 00:47  в приватному кіоску на вулиці Геологів, 13. Згоріли манекени, товар та сам кіоск. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Хмельницькій області. Рятувальникам, які прибули на місце події, вдалося загасити полум’я.  Сусідні споруди не загорілися.

 Причину пожежі наразі встановлюють експерти. Нещасних випадків на пожежі не було.

«Речовий ринок у Хмельницькому славиться своїми масштабами. Як наслідок, підвищена небезпека виникнення пожеж та загорянь, під час яких виникають труднощі з гасінням вогню та проведенням рятувальних робіт через значну завантаженість об’єкту торгівельними мережами, ймовірністю виникнення паніки, ускладненням проїзду пожежно-рятувальних підрозділів до місця події. Тому, продавцям та адміністрації необхідно вжити вичерпних заходів щодо забезпечення пожежної безпеки на ринках», - йдеться  у повідомленні прес-служби відомства. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Та не на "толкучці", бидложурналісти! А на  речовому ринку(базарі)! Адже ви, "журналісти" маєте якусь освіту( сподіваюсь, вищу філологічну!) і тому повинні писати літературною українською мовою! А не так, як говорять сільські гопніки.
  • Anonymous

    місце на "золотій алеї" коштує 40 000 евро, а оренда ,,,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up