Фото дня: нардеп Сабій поліз у бійку з регіоналами у Верховній Раді

Фото дня: нардеп Сабій поліз у бійку з регіоналами у Верховній Раді
У Верховній Раді знову бійка. Свободівці хотіли відлупцювати депутата від Партії регіонів Миколу Левченка. Останній заявив, що мирний план Президента України Петра Порошенка провалено.

Виступ регіонала перервав спікер Верховної Ради Олександр Турчинов, той підійшов до трибуни з'ясувати причину, туди ж підбігли і свободівці, серед яких був нардеп від Хмельниччини Ігор Сабій. Почалася бійка.

Спікер поставив на голосування питання про видалення регіонала з сесійної зали через провокації. Левченко був змушений покинути залу.

Відео дня

Для тих, кому з першого разу не доходить, доводиться пояснювати вдруге. 
Лєвчєнко намагався провести брифінг у ВРУ. Однак депутати-свободівці Мірошниченко, Сабій, Марцінків, Леонов і Фурман не допустили цього, - фото розповсюдила ВО "Свобода""

Пізніше у Мережі з"явилося відео:

Читайте по темі:

Нардеп від Хмельниччини Ігор Сабій дав стусана Симоненку через сепаратистів (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up