Фанати “Поділля”: “Хочеться, щоб Хмельницький був кращим на полі і на трибунах”

Фанати “Поділля”: “Хочеться, щоб Хмельницький був кращим на полі і на трибунах”
  • Уже в суботу, 20 жовтня, на хмельничан очікує футбольне “подільське дербі”.
  • “Поділля” прийматиме принципового суперника вінницьку “Ниву”.
  • Що про цей матч кажуть фанати хмельницької команди і тренер вінничан?

“Поділля” вперше у своїй новітній історії здобуло дві перемоги поспіль у другій футбольній лізі України. Команда почергово здолала “Полісся” і “Чайку”. Такі результати та гра, яку демонструє колектив, вселяють надію на успіх в черговому матчі. Ще й суперник буде принциповим для “Поділля” - вінницька “Нива”.

Протистояння цих команд вже давно називають “подільським дербі”. Раніше воно супроводжувалося запеклим суперництвом не лише на полі між футболістами, а й фанатами обох команд на трибунах і навіть за межами стадіону. Якою є ситуація зараз і як готуються фанати до суботнього матчу, ми запитали у хмельницьких ультрас.

  • Якщо говорити відверто, то в останні роки, коли через майдан та початок бойових дій на сході України розпочалося примирення між фанатами, ця гра перестала бути для нас тим, чим була раніше. Раніше кожну таку гру супроводжувало багато агресії на стадіоні та за його межами, які часто переходили в сутички. Зараз - це просто принциповий суперник. Нічого особливого на цей матч ми не готуємо, так само, як не очікуємо чогось особливого з боку Вінниці. Але на таких матчах завжди хочеться, як і раніше, щоб Хмельницький виявився кращим як на полі, так і на трибунах, - відповіли vsim.ua у “Фанатському секторі “Поділля”.

    Відео дня
    /li>

Поки команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. “Нива” іде третьою, а “Поділля” - сьомим. Попри різницю в сім очок, наставник вінничан Денис Колчін вважає хмельницьку команду не тою командою, якою вона була раніше.

“Не потрібно недооцінювати «Поділля». Це чудовий колектив, який укомплектований висококласними футболістами. Недарма один із лідерів «Минай» дивом набрав очки в поєдинку з хмельничанами. «Поділля» – це вже не та команда, яка була минулого сезону. Нині вона демонструє якісну гру. Тому, приміром, нещодавня перемога подолян, приміром, над «Поліссям» не є випадковою”, - цитує слова Дениса Колчіна офіційний сайт вінницької “Ниви”.

Остання зустріч між “Нивою” та “Поділлям” відбулася 18 серпня у Вінниці. Тоді хмельничани втратили перемогу після голу господарів у компенсований час - 2:2. Як буде цього разу, покаже лише гра. Вона відбудеться в суботу, 20 жовтня, на стадіоні “Поділля”. Початок - 16:00.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up