Хмельницький студент став чемпіоном світу з армрестлінгу

Хмельницький студент став чемпіоном світу з армрестлінгу
На Чемпіонаті світу з армрестлінгу, який відбувся у Вільнюсі (Литва), 18-річний Юрій Юнчик «однією лівою» виборов золото.

- Це мій останній рік був у юніорах, до 18 років. На наступний рік я буду виступати у юніорах до 21 року, тому хотілося, звичайно, виступити на високому рівні, щоб поставити таку крапку у історії, - зізнався "ВСІМ" спортсмен.

До змагань юнак травмував руку, тому боротися довелося лише лівою. І це принесло перемогу. До участі у Чемпіонаті Юрій тренувався протягом всього літа.

- Я приїхав з травневого Чемпіонату Європи, де став третім, трохи, звичайно, засмутився… Там, у Баку, перше і друге місця взяли азербайджанці, у них сильні представники. Відпочив трохи після виступу і знову почав тренуватися, не дозволяв собі розслаблятися. Три місяці тривала підготовка, - говорить спортсмен. – Я всіх суперників практично знаю в лице, ми спілкуємося, часто разом виступаємо. І от вже, якщо так можна казати, я знав, де слабкі місця, і виступив, став першим.

Відео дня

У активі Юрія Юнчика – дві «бронзи» та «срібло» Чемпіонату Європи. Спортсмен завоював призові місця щороку, починаючи з 2012 року, при тому, що займатися почав лише три роки тому. Наразі Юрій, який навчається у ХПК на третьому курсі, за спеціальністю інженер-технолог, готується до нових змагань.

- Я готуюся до виступу у дорослому Кубку України, який буде проводитися у місті Харкові. Я тренуюся три рази на тиждень у спортивному комплексі «Новатор». Тренування триває по чотири години, - розповідає спортсмен. – Буду змагатися вже не з юніорами, це будуть дорослі чоловіки. Спробую свої сили. Думаю, що також зайду в призи.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up