У Хмельницькому виборці отримують від імені кандидата Афійчука агітаційні смс

У Хмельницькому виборці отримують від імені  кандидата Афійчука агітаційні смс
Від імені депутата Хмельницької міської ради, який балотується в нардепи по 187-му окрузі, розсилають телефонний спам.

На мобільні телефони виборців з Хмельницького  від імені кандидата в депутати від Народного Фронту Руслана Афійчука надсилають SMS з агітацією. У смс-повідомленні з різних номерів приходить повідомлення з текстом: «Руслан Афійчук N1 від Народного Фронту і Самопомочі – Ваш вірний вибір!».

За словами регіонального координатора Громадянської мережі «Опора» у Хмельницькій області Андрія Попика, не можна здійснювати збір персональних даних громадян без їхньої згоди. Якщо людей не інформували, що збирають їх персональні дані і не просили на це дозволу, це порушення Закону України «Про захист персональних даних».

Відео дня
Коментарі (7)
  • PAL

    У пана афийчука совсем мозги жиром заплыли. Этот пан больше проводит время на лечении в Израиле, он такой толстый, что вот-вот лопнет. Интересно, кто его взял к Садовому? Он купил себе место от " фронта змин" и стал городским депутатом. Теперь вопрос - зачем он так подставляет яценюка??? Конечно, его задница позволяет сесть на 4 стула, но вот такое не по людски.

    стопкань reply PAL

    Афійчук не був помічений в кражах грошей, а Ви заздрите людині яка заробила свої кошти.

    Його політична кар’єра завжди була одновекторною, він ніколи не скакав з партії в партію, а завжди послідовно йшов з одніє політичною силою.

    PAL reply стопкань

    Пойди и найди его офис на Влодимировской " Мега-Тек". И ты поймешь, что он аферист.
  • Anonymous

    от порося
  • стопкань

    де тут збір персональних даних???

    voltron reply стопкань

    А номер мобільного? А ваше місцезнаходження, бо це ж шлють тільки тим, хто у Хмельницькому. Вважаєте це нормальним, що оператори зливають базу кандидатам?

    стопкань reply voltron

    це питання до операторів.

    хоча злив може бути через банки та магазини
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up