"Тещин язик" на ремонті. Дорогу розширять до 16 метрів

"Тещин язик" на ремонті. Дорогу розширять до 16 метрів
  • На "Тещиному язиці" з'явиться ще одна смуга для руху транспорту.
  • Проїздну частину планують розширити до 16 метрів. 

У 2018 почали ремонтувати сім об'єктів на автодорозі Н-03. Серед них і аварійно-небезпечна ділянка, яку називають "Тещин язик". Роботи там виконує ТзОВ "Енергетично-дорожнє будівництво". Проїздну частину дороги збираються розширити до 16 метрів ще однією смугою. Про це повідомляють у прес-службі Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області. 

Крім того, будівельники мають облаштувати нижній шар асфальтобетонного покриття до мосту через річку Мукша, нанести там тимчасову розмітку, встановити бар'єрну огорожу. Все для того, аби безпечно було їздити на цій ділянці в осінньо-зимовий період. Загалом на ремонт ділянок автодороги Н-03 цього року передбачили більше 300 мільйонів гривень. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:03 Потопельником у водоймі виявився зниклий півроку тому житель Хмельниччини 20:41 Водій, який п’яним влетів у стовп у середмісті Хмельницького, отримав покарання 20:04 Мешканець Хмельниччини продавав боєприпаси: йому оголосили підозру 19:30 ТЦК, ЦНАП або «Резерв +»: переваги та недоліки кожного методу з оновлення даних play_circle_filled photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 19:02 Симчишин скликає позачергову сесію. Які питання розглянуть? 18:41 Хмельницька вчителька Ірина Думна бореться з раком: як допомогти 17:54 Жителів Хмельниччини підозрюють в афері з пригону авто 17:09 У Хмельницькому зробили капремонт тролейбуса за 350 тисяч гривень (ФОТО) 16:25 У Хмельницькому нагородили юних науковців 15:43 Хмельничан попереджають про небезпечні стихійні явища: прогноз погоди на 22 травня 15:06 Ціни на полуницю: за скільки продають у Хмельницькому і звідки привозять photo_camera 14:42 Навчання з серпня та по суботах: у МОН видали рекомендації для студентів 13:57 У день народження полеглого воїна на Хмельниччині відкрили пам’ятну дошку 13:16 Тіла двох потопельників дістали з водойм рятувальники на Хмельниччині 12:30 На Хмельниччині вбили 75-річного пенсіонера 11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up