На Львівщині "Volkswagen" збив 29-річного хмельничанина. Він помер у "швидкій"

На Львівщині "Volkswagen" збив 29-річного хмельничанина. Він помер у "швидкій"
  • Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці. 
  • Кажуть, його збило відразу два автомобілі. 
  • Хмельничан від отриманих травм помер у кареті "швидкої". 

Смертельна аварія трапилася вчора, 27 вересня, близько сьомої ранку поблизу села Хватів Буського району Львівської області. В ДТП потрапив 29-ічний хмельничанин, який переходив дорогу за 100 метрів від пішохідного переходу. Аварія сталася неподалік одного з придорожніх кафе на швидкісній трасі "Київ-Чоп". Про це повідомляють у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА. 

Як з'ясували правоохоронці, чоловіка збив автомобіль "Volkswagen Transporter". Поліція також з'ясовує, чи, бува, не наїхав на вже травмованого пішохода ще один автомобіль "ГАЗ 3022132", оскільки він рухався позаду. Цю інформацію зараз перевіряють. Травмованого хмельничанина забрала "швидка", але він не вижив і помер в машині. 

Читайте також: У Шепетівському районі п'яний водій на "Audi" злетів з мосту в ставок

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up