Кредит на будь-які цілі від CreditPlus (Новини компаній)

Кредит на будь-які цілі від CreditPlus (Новини компаній)

У період епідемії коронавірусу українці почали гостріше відчувати нестачу коштів. Жорсткі обмеження з'явилися не тільки в межах розваг, спонтанних покупок одягу, косметики або техніки. Деякі категорії населення ставлять ліміт на продуктові та господарські товари, які їм не під силу тепер купити. Незалежно від типу потреб можна взяти кредит у CreditPlus — без довідок, поручителів і зайвих запитань. Крім кредитів, є й інші опції отримання коштів — про це в нашому матеріалі.

Біржа праці, фріланс і кредит — що вибрати

Навіть тим, хто втратив роботу до карантину та встиг стати на облік на біржі праці, складно отримати виплати. В першу чергу, це пов'язано з відсутністю чіткого плану обробки заявок у центрі зайнятості. Українці можуть чекати на свою першу виплату місяцями. При цьому щомісячно необхідно з'являтися в офісі ЦЗ, щоб підтвердити відсутність роботи. Але отримувати додатковий дохід (навіть незареєстрований) забороняється. Спеціальна комісія аналізує дані про безробітного та визначає, що й скільки йому виплачувати. Якщо вона дізнається про неофіційний заробіток, про виплати можна забути. Багато українців це розуміють, тому не поспішають ставати на облік.

Ті, у кого є більш прикладні навички та хобі, почали активно брати роботу на дому. Це пошиття та ремонт одягу, створення прикрас і натуральної косметики. Деякі навіть продають страви, організувавши вдома тимчасові ресторани, які до кінця карантину можуть перетворитися на справжні. Кількість роботи для дизайнерів, фотографів, копірайтерів скоротилася, але хороші фахівці знайти підробіток можуть. Також є пропозиції і для новачків, але тут ціна питання значно нижча.

Під час пандемії збільшилася частка кредитів у МФО. Але часто українці віддають перевагу сумнівним компаніям, які вміло орудують рекламою, а не адекватними умовами. Особливо це актуально зараз, коли тимчасово призупинили нарахування штрафів і пені. Відповідно до закону, фінустановам заборонено штрафувати клієнтів. Але контроль підвищення відсотків регулюється недостатньо. На цьому тлі з'явилося багато шахрайських організацій. Тому перш ніж брати будь-який кредит, потрібно уточнити всі нюанси про вибрану компанію: дізнатися про всі ліцензії, дозволи, а також умови договору. Сумлінні підприємства публікують цю інформацію у себе на сайтах

Відео дня

Кредит онлайн — де брати

Перевірити основну інформацію та пропозиції за кредитами можна на сайтах-агрегаторах. Там зібрані дані про головні МФО України. Потім варто ознайомитися з компанією більш детально на її персональному сайті.

У період карантину не всі компанії продовжують кредитувати так само, як і раніше. Багато завищують відсотки, хитрують зі ставками і скасовують подовження. CreditPlus — одна з компаній, на яку найменшим чином вплинули обставини. Велика міжнародна організація продовжує кредитувати клієнтів на колишніх умовах. Для нових клієнтів — це ставка 0,01%, а для постійних — 1,9% з додатковими індивідуальними знижками.

Щоб взяти кредит у CreditPlus, позичальникові не потрібно надавати стос документів, як у банку. Потрібні паспорт, ІПН та активна банківська картка. Це діджитал-компанія, тому можна оформити кредит онлайн не виходячи з дому. Після подачі заявки її розглядає автоматична скорингова система. Вона зчитує всю інформацію про потенційного клієнта, а потім приймає рішення про видачу кредиту. Якщо до анкети виникають запитання, вона проходить перевірку серед верифікаторів. Як правило, вся процедура разом з перевіркою фахівцями займає 7-15 хвилин для нових клієнтів. Заявки постійних розглядаються 2-5 хвилин.

Перший кредит можна взяти на суму до 10 тисяч гривень, а повторний — до 15. Строк можна вибрати самостійно — до 30 днів.

Також у період карантину CreditPlus не відмовилися від пролонгації кредитів — позичальники можуть подовжити строк користування позиковими коштами. Більш того, це навіть заохочується. Після пролонгації вони автоматично стануть учасниками нової весняної акції #ХапайАйфон. Як подарунок — iPhone 11. Промо діє до 6 травня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up