У Хмельницькому пікетували "Цивільжитлобуд", який на 4 роки затягнув будівництво

У Хмельницькому пікетували "Цивільжитлобуд", який на 4 роки затягнув будівництво
Обурені власники квартир у новобудові №33 по Львівському шосе, які 4 роки не можуть отримати житло через недобудований будинок, пікетували офіс забудовника та влади.

Нагадаємо, від людей, які повинні були отримати квартири ще у 2009 році, вимагають доплатити за житло. Забудовник каже - причина у подорожчанні "метрів". Більше можна прочитати у №31 газети "ВСІМ" від 31 липня 2013 року.

Всього на протест вийшло блзько 40 осіб, говорять активісти. У будинку - 278 квартир, тож люди просять відгукнутися "товаришів по біді". Впевнені - разом вирішити проблему буде простіше. Координатор - 0673809743, В'ячеслав.

- Ми вийшли з протестом до "Цивільжитлобуду", потім пішли до обласної та міської ради. Депутат Симчишин нам порадив ще раз написати заяви до міліції, що ми й зробимо, - говорить Ольга Коваль, яка не може отримати власну квартиру. 

Відео дня
> - Колективне підприємство «Цивільжитлобуд», яке 60 років на ринку нерухомості до недавнього часу викликало довіру мешканців нашого міста, перетворилося в чергову фінансову піраміду. Чиновники відкрито «кришують» підприємство, тому люди вже чотири роки чекають квартири за які заплатили гроші, - каже депутат-свободівець Володимир Гончарук, який разом з колегою по фракції Олександром Симчишиним підтримав протестуючих. - Вони змушені роками винаймати кімнати в гуртожитках, деякі сім’ї не можуть дозволити собі народити дітей, через відсутність власного житла.         

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    люди брали кредити, продавали 1 кімнатні, аби купити більшу площу, вклали гроші, а їх кинули. Жах просто, де влада? де правоохороні органи?
  • Anonymous

    писати заяву в міліцію по факту заволодіння коштами від кожного мешканця.
  • Anonymous

    Бідні наші люди, нічого вони не добьються... Їх як опускали що влада, що інші "Бізнесмени", то так і буде... Ці всі протести нікому не важливі, вас у країні тримають за лохів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 13:02 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 12:12 На Хмельниччині спостерігали рідкісне північне сяйво (ФОТО) 11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку 09:06 Порушення на 28 мільйонів під час закупівель виявили прокурори на Хмельниччині 20:29 На Хмельниччину “на щиті” повернулися шість військових: хто вони 19:38 У Хмельницькому через замкнення електромережі загорілось підприємство (ФОТО, ВІДЕО) 18:55 На півночі Хмельниччини зацвіла рідкісна рослина (ФОТО) 18:12 На Хмельниччині є 3,5 тисячі безробітних. Які для них є вакансії? 17:40 Хмельничан запитають про проблеми в громаді: коли та як пройде опитування photo_camera 17:09 Трьох дітей визволяли рятувальники із зачинених квартир на Хмельниччині 16:35 Побиття військового у храмі на Володимирській. Священнослужителю УПЦ винесли вирок play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up