Підключіть Інтернет і кабельне телебачення від ЕВЕРЕСТ™ — беріть участь у розіграші! (Новини компаній)

Підключіть Інтернет і кабельне телебачення від ЕВЕРЕСТ™ — беріть участь у розіграші! (Новини компаній)

Кредо провайдера домашнього Інтернету і кабельного телебачення ЕВЕРЕСТ™ — високі корпоративні стандарти й відповідальність, якість, надійність і безпечність послуг. За 12 років активної діяльності на телекомунікаційному ринку ТРК «Еверест» сформувала команду професіоналів і накопичила чималий досвід. Це дозволяє будувати мережі, що за технологічністю і функціоналом не мають аналогів в Україні та повністю задовольняють сучасні вимоги і потреби користувачів. Кожен проект для окремого будинку розробляється із врахуванням чинних технічних умов і правил безпеки. Адже абоненти мають отримувати не просто стабільні і якісні послуги Інтернету і кабельного телебачення, а й почуватися безпечно.

Власну волоконно-оптичну мережу за понад два роки вже прокладено у більшості мікрорайонів Хмельницького: Виставка, Озерна, Гречани, Центр. Компанія активно розвивається і стрімко розширює зони покриття у місті. Вже у другій половині червня розпочнеться підключення стабільно швидкого Інтернету до 100 Мбіт/с і до 120 телеканалів кабельного телебачення мешканцям мікрорайону Південно-Західний.

Завжди на зв'язку

Власний кол-центр ЕВЕРЕСТ™ приймає щодня тисячі дзвінків. Переважна кількість звернень припадає на вечірній час і вихідні дні. Цілодобово без вихідних і свят оператори консультують абонентів, відповідають на термінові питання і допомагають вирішити нагальні проблеми. При стандартному режимі роботи час очікування на лінії не перевищує 15-20 секунд, тому до провайдера завжди легко додзвонитися. Відповіді і консультації надаються і на офіційних сторінках у соцмережах. Якщо виникає необхідність, мобільні ремонтні бригади виїздять до абонента, щоб оперативно усунути неполадки.

Хочете виграти ноутбук?

Підключайтеся до потужної мережі ЕВЕРЕСТ™ і, можливо, саме вам посміхнеться фортуна! За умовами акції «ЕВЕРЕСТ підключай — призи вигравай!» всі нові абоненти мережі автоматично стають учасниками розіграшу:

  • ноутбука за підключення Інтернету і кабельного телебачення,
  • телевізора за підключення кабельного телебачення,
  • планшета за підключення послуги Інтернету.

У червні на вас чекає дуже вигідна цінова пропозиція на якісні послуги на цілий рік:

  • Інтернет до 100 Мбіт/с + до 120 телеканалів кабельного телебачення − 99 грн/міс.,
  • Інтернет до 100 Мбіт/с − 50 грн/міс.

Обирайте свій варіант підключення та користуйтеся стабільно швидким Інтернетом до 100 Мбіт/с і дивіться до 120 рейтингових українських та закордонних телеканалів у якісному зображенні й з неперевершеним звуком.

Переможці отримали свій виграш

Вітаємо переможців розіграшу, що відбувся серед нових абонентів, які підключили послуги Інтернету і кабельного телебачення від ЕВЕРЕСТ™ у травні. Вручення подарунків трьом щасливчикам відбулося в інфоцентрі компанії, який розташований у бізнес-центрі «Парус».

Детальніше про акції підключення Інтернету і кабельного телебачення, умови розіграшу читайте на сайті: km.everest24.com.ua

Ліц. провайдера програмної послуги №00735-п від 17.10.18 р., видана Нацрадою України з питань телебачення і радіомовлення.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 12:22 Як Обрати Найкраще Місце Для Своєї Посмішки? 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up