Хмельницькі міліціонери «накрили» три зали з гральними автоматами

Хмельницькі міліціонери «накрили» три зали з гральними автоматами
Під час обшуків працівники міліції вилучили гральні автомати, покерні столи, комп’ютерну техніку.

На підставі ухвал Хмельницького міжрайонного суду працівниками управління протидії злочинності у сфері економіки спільно з колегами з інших міліцейських підрозділів провели ряд одночасних санкціонованих обшуків у підпільних гральних закладах міста Хмельницького.

«У ході обшуків працівники міліції вилучили 10 гральних автоматів, 6покерних столів, 30 одиниць комп’ютерної техніки, рулетку, понад 400 фішок, колоди гральних карт. Також було вилучено обладнання, за допомогою якого здійснювалось зовнішнє та внутрішнє відеоспостереження, чорнові записи з діяльності гральних закладів та анкети постійних членів», - деться у повідомленні Хмельницького обласного управління міліції.

По даних фактах відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від 170 тисяч до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up