Хмельниччина: 26-річний зек обкрадав магазини через пристрасть до алкоголю

Житель одного із сіл Славутського району чоловік проник у відділення пошти, крамницю, а «попався» у магазині. На «кримінальну стежку» його підштовхнула любов до алкоголю, а також до легких і швидких грошей.

- Щоразу він обирав нічний час доби, коли практично всі заклади зачинені, а поруч немає мимовільних свідків. Проте, проникаючи в черговий раз у торгівельну точку, чоловік вважав, що йому знову все зійде з рук, - каже речник Державної служби охорони у Хмельницькій області Олена Шибунько.  

Близько другої години ночі в магазині по вулиці Привокзальній спрацювала система охорони. На місце приїхали правоохоронці. Вони помітили відірвану віконну решітку та розбите скло. Всі факти свідчили про проникнення всередину приміщення. До магазину приїхала  і слідчо-оперативна група. У цей час злочинець ще перебував у приміщені.  Аби уникнути покарання, він зайшов до комірчини, заліз на верхню поличку та, причаївшись, сподівався, що ніхто його не помітить. Проте правоохоронці викрили його схованку. Під час затримання молодик намагався чинити опір працівникам міліції, але йому одягнули наручники

Наразі по даному факту проводиться перевірка за ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За надмірну любов до чужої власності чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі терміном до шести років.

Відео дня

- Як стало відомо, у свої 26 років у молодого чоловіка є кримінальне минуле – близько місяця тому у нього завершився термін відбування покарання за вчинення подібних злочинів. На «кримінальну стежку» його підштовхнула любов до алкоголю, а також до легких і швидких грошей, - каже Олена Шибунько.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up