Суд завершує розгляд справи екс-патрульного Ярослава Болюха. Опитали свідків

Суд завершує розгляд справи екс-патрульного Ярослава Болюха. Опитали свідків
  • В адміністративному суді Хмельницького підходить до фінішу розгляд справи екс-патрульного Ярослава Болюха.
  • Хлопець судиться із Департаментом патрульної поліції і хоче поновитись на посаді.
  • Сьогодні, 13 червня, допитували п’ятьох свідків тієї події.
  • У суді розбираються, чи діяли поліцейські разом із Болюхом в межах закону, застосовуючи зброю.

 

23-річного Ярослава Болюха звільнили з патрульної поліції через інцидент на Тернопільській. Нагадаємо, напередодні Нового року поліцейські стріляли у чоловіка, який кидався на перехожих із заточкою. Як з’ясувалось, нападник – психічнохворий хмельничанин Володимир Гаврилов. В нього патрульні випустили до десяти куль. Від отриманих травм той помер у кареті «швидкої». У ході розслідування дії копів визнали неправомірними. Ярослава Болюха, який зробив найбільше пострілів, звільнили. Його напарника Сергія Акаєвича понизили. Болюх з таким рішенням не погодився і тепер хоче довести у суді, що того дня діяв в межах закону. 

Читайте також: Захисники чи злочинці? Деталі справи хмельницьких патрульних, які застрелили психічнохворого

Сьогодні, 13 червня, в адмінсуді був черговий розгляд справи. Під час кількагодинного засідання опитували свідків. Серед них - Тетяна Чубар, яка на той момент була командиром роти, командир батальйону, а також патрульні, які виїжджали на місце події. Як зазначили судді, свідчення не надто різнились. Всі розповідали про свої дії під час стрілянини, що робили медики і, як один говорили про те, що лікарі не сильно поспішали надавати допомогу нападнику. 
За словами адвоката екс-патрульного Оксани Каденко, на засідання мали з’явитись ще троє свідків. Однак розглядати справу будуть без них. Наступне засідання запланували вже на 20 червня. Попереду – судові дебати, після яких оголосять рішення. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up