У вихідні в Хмельницькому побили сімох людей. Одному проломили череп

У вихідні в Хмельницькому побили сімох людей. Одному проломили череп

У День молоді сім хмельничан отримали тілесні ушкодження. Серед потерпілих – три жінки і чотири чоловіка. 

 

У суботу, 25 червня, на Пілотській побили жінку. У 41-річної хмельничанки після нападу рани на руці. 
Вчора, 26 червня, близько першої години ночі, 26-річному хмельничанину переламали тім'яну ділянку черепа. Випадок трапився поблизу кафе «Диканька» на Подільській. Молодика госпіталізували в нейрохірургічне відділення обласної лікарні. 
Цієї ж ночі невстановлена особа побила 19-річну дівчину.  Трапилось це біля нічного клубу «Vanilla Sky». Біля цього ж закладу під руки хуліганів потрапив 21-річний хлопець. 
Ще три випадки трапились у неділю. Біля оглядового колеса у парку Чекмана від рук незнайомців постраждав 27-річний чоловік. Його невстановлені особи били по обличчю. Про це повідомляють у Хмельницькому відділі поліції на сторінці у Фейсбук. 
Цього ж дня побили ще двох людей. На 30-річну жінку напали на Зарічанській, у неї садна на обличчі. А по Старокостянтинівському шосе побили 35-річного львів’янина, поблизу відділення «Нової пошти».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Подякуйте "закону Савченко"
  • Анонім

    От вам і відповідь на питання вашої газети: "Чи стало  безпечніше на вулицях Хмельницького з появою патрульної поліції?" Поліція, вам є над чим працювати!
  • Анонім

    Куди дивиться поліція? Жах!

    Анонім reply Анонім

    "Шукають" слідчі а їм так пофігу ці битовухи і шо комусь там проламали голову.  От так і живемо в небезпечному місті .
  • Беляк Дима

    я в шоці! Дикуни... зовсім немає чим зайнятися...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького Від читача 13:55 Ефективність вітамінів у лікуванні опущених ясен 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up