Куди піти у вихідні 29 і 30 вересня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 29 і 30 вересня. ВСІМ рекомендує
  • Вже цими вихідними Хмельницький святкувати День міста. Організують чимало концертів, виставок і цікавих заходів і для дітей, і для дорослих. 
  • У місті відбудеться перекладацький фестиваль, марш за права тварин і багато лекцій, тренінгів і семінарів. 

 

29 вересня (субота)

З 9:00 - святкування Дня міста. Повна програма тут

Мешканці зможуть почути відомий гурт "The Hardkiss", побувати на космічній вечірці від діджеїв, а також відірватись на повну на молодіжні дискотеці або подивитись кіно просто неба. 

10:00 - Тренінг "Психотерапія психосоматики, тілесне усвідомлення" у приватному освітньому центрі "Простір". Вхід: 2000 гривень. 

Відео дня

У програмі:
1. Психосоматика велика і мала: діагностичні критерії та диференціальна діагностика. Підводні камені та як їх уникнути.
2. Загальні принципи тілесного усвідомлення в контакті з тілом і без нього. Основні прийоми: емпатичні дотики, розтягування-стискання тощо.
3. Приблизний (процес творчий) алгоритм роботи з психосоматикою: працювати з людиною, а не з хворобою. Формулювання запиту, перехід до тілесного усвідомлення, пропрацювання психотравм, інтеграція ресурсів, повернення до запиту, критерії динаміки, закінчення сесії.
4. Різні форми роботи: від запиту або від клієнта.
5. Ідеал, до якого прагнемо: критерії опрацьованості в тілесних відчуттях і терапевтичних прийомах, образах, метафорах, символах і "сновидіннях" тіла.
6. Як захищатися від психічного забруднення та не брати хворобу на себе - основні принципи правильного розподілу відповідальності.
7. Як раціонально використати енергією,що звільняється: нові цілі та досягнення зсередини назовні, самореалізація як необхідна складова здоров'я.

12:00 - Арт-тренінг "Як прийняти своє тіло і полюбити відображення у дзеркалі" на Гагаріна, 5. Вхід: 500 гривень. 

Любов на все життя: Як прийняти своє тіло і полюбити відображення у дзеркалі?Цей захід створений для людей, які бажають віднайти відповіді на важливі для себе питання, навчитись застосовувати отримані знання із задоволенням і натхненням. Людей, які хочуть розвиватися та покращувати якість свого життя. У тренінзі будуть використовуватися різні арт-терапевтичні техніки, цікаві тести на самопізнання, метафоричні асоціативні карти та інші психологічні методики, які максимально тонко допоможуть вам відкрити ваш потенціал. 

14:00 - Майстер-клас для батьків: "Нова психологія успіху" у "Family Club", що на проспекті Миру, 73/2. 

Усі, напевно, помічали, як наші внутрішні переконання багато в чому визначають якість та успішність нашого життя? Багато успішних людей у дитинстві нічим не виділялися, але змогли досягти великих висот у певній сфері завдяки своїй ненаситній допитливості й підтримці оточення, а особливо батьків. Успіх наших дітей - результат цілеспрямованих зусиль і наполегливості. Усі ми розуміємо, що, змінивши наше відношення, наші установки, можна змінити життя на краще. Але як це зробити і навчити цьому дитину? На майстер-класі «Нова психологія успіху»:
- дізнаєтесь, які бувають установки і як вони впливають на успішність;
- зрозумієте, чому важливо формувати мислення, яке зорієнтоване на зростання;
- визначите свої установки, і там, де це необхідно, почнете працювати над їх змінами;
- отримаєте інструменти, які допоможуть вам укоренити та розвинути здібність формувати корисні установки. 

14:00 - День міста в ТРЦ "Оазис". Вхід вільний. 

Що у програмі: 
- цікаві майстер-класи; 
- танцювальні номери;
- пустощі з аніматорами;
- мімчики-пармезанчики та велетні-ходулісти;
- квест «Міські легенди»;
- конкурси та подарунки.
А також родзинка свята - унікальна вистава від вуличного театру на ходулях Highlights.

14:00 - Благодійна акція "Байкери для дітей" біля кінотеатру Шевченка. Вхід вільний. 

Метою акції є збір коштів для допомоги на лікування онкохворим дітям. Кошти буде передано через волонтерів Онкологічного відділення Хмельницької дитячої лікарні. У рамках акції мотоциклісти будуть катати дітей жителів міста Хмельницький, фотографуватися та спілкуватися. Можна буде приміряти байкерську екіпіровку (куртку, шолом, рукавиці). 

17:30 - Лекція "Doctor Who, або Найдовша фантазія у світі" у центрі розвитку театру "Час Т", що на Проскурівського підпілля, 71. Вхід вільний. 

Запрошують відвідати лекцію від Діани Акбердіної «Doctor Who або найдовша фантазія у світі». 

20:00 - Перформанс Aether: mediacollaboration in real time у Хмельницькому обласному художньому музеї. Вхід вільний. 

Учасники львівського медіапоетичного гурту імпровізують з алгоритмічним нойзом, рандомно поєднуючи його з поетичними текстами та експериментальним відеорядом. Проект відкидає будь-які часові рамки. Поезії переплітаються в хаотичному порядку, створюючи несподівані комбінації, що часом нагадують гру у кубик Рубика. 

20:00 - Вечірка до Дня міста в ПаПаПабі. Вхід вільний. 

Святкуй День міста з пабом.

21:00 - Comics COP NIGHT у Хмельницькій обласній дитячо-юнацькій бібліотеці. Вхід - смаколики. 

Такого в нашому місті ще точно не було! Нон-стоп ніч коміксів, касплей, супергеройський квест, декілька локацій різних супергеройських всесвітів, тематичні ігри та інша діч, - обіцяють організатори. На захід прийдуть копи, для того щоб разом подолати антигероїв! Дрес код - костюм для косплея. Для старшокласників та студентів. 

30 вересня (неділя)

З 6:00 - святкування Дня міста. Повна програма тут

Мешканці зможуть почути відомий гурт "The Hardkiss", побувати на космічній вечірці від діджеїв, а також відірватись на повну на молодіжні дискотеці або подивитись кіно просто неба. 

12:00 - Марш за права тварин біля кінотеатру Шевченка. Вхід вільний. 

Подія покликана об'єднати мешканців міста навколо гуманістичних цінностей та актуалізувати питання захисту тварин. Прийшов час припинити знущання над тваринами. Свій крок гуманності має зробити Україна, Хмельницький і кожен та кожна із нас. Разом врятуємо тварин від болю та страждань! - під таким гаслом проходить марш. 

12:00 - Дитяча вистава «Кіт у чоботях» в театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень.

Це історія про те, як молодшому синові мельника у спадок від батька дістався тільки кіт, усе інше дісталося братам. Та кіт виявився непростим, і завдяки його діловій хватці та хитрості господар отримав усе, про що тільки міг мріяти: титул, повагу короля, замок, багатство та любов прекрасної принцеси… 

16:00 - Вечірка на катері на набережній Південного Бугу. Вхід: 200 гривень. 

Друга і завершальна в цьому році вечірка із серії #вечірканакатері. Як завжди - будуть подорожувати на катері по безкраїх просторах Південного Бугу у колі близьких та знайомих на хвилях улюбленої драмнбейс та техно музики. На катері буде працювати бар та кальянна релакс-зона на палубі. Грають:- ROSL- UNDERMIND. Усього 20 місць. 

19:00 - Вистава «Собака на сіні» у театрі Старицького. Вхід: 60-150 гривень. 

Комедія про кохання і соціальну нерівність, написана в ХVII столітті великим іспанцем Лопе де Вега. Аристократка Діана закохана в свого секретаря Теодоро і, щоб зв'язати з ним свою долю, змушена скласти йому нову біографію. Боротьба амбіцій, ревнощі з одного боку, з іншого - пристрасне бажання шанувальників Діани прибрати Теодоро зі свого шляху, приведуть до несподіваного фіналу.

20:00 - Концерт-презентація збірки Олега Каданова "Не я, а той" у монотеатрі "КУТ". Вхід вільний. 

Фестиваль Translatorium завершиться концертом-презентацією нової поетичної збірки Олега Каданова «Не я, а той». Oleg Kadanov — учасник гуртів і проектів Оркестр Че, Лінія Маннергейма та Мантри Керуака. Створював літературно-музичні проекти спільно з Сергієм Жаданом. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up