У Хмельницькому проведуть сіті-квест «Битва стихій»

У Хмельницькому проведуть сіті-квест «Битва стихій»
Хмельничан та гостей міста запрошують взяти участь у першому сіті-квесті з елементами рольової гри.

Гра буде відбуватись у центрі нашого міста. Учасники діляться на чотири команди відповідно стихіям: вода, вогонь, земля та повітря. Всім їм потрібно буде долати труднощі, отримувати різноманітні артефакти, виконувати цікаві завдання (квести), зустрічатись та змагатись з персонажами та майстрами. Ті в свою чергу можуть вам як допомогти, так і зашкодити

.-Запрошуємо взяти участь у квесті всіх бажаючих, кому виповнилося 14 років, - прокоментував організатор квесту «Битва стихій» Дмитро Черешня. - Бажано, щоб був антураж. Відьми, вампіри та різного роду нечисть - вітається.

Головним об'єктом гри є рунний стіл, на який гравцям необхідно ставити руни, які змінюють баланс енергій на користь тієї чи іншої стихії. Для отримання рун, гравцями необхідно переміщатися між локаціями і виконувати завдання майстрів або інших персонажів. На чиїй стороні найбільше енергії разом узятих рун - той і переміг. Кожна команда, по закінченню квесту, отримає подарунки, відповідно до зайнятого нею місця. Всіх бажаючих взяти участь запрошують з гарним настроєм та відповідним антуражем, також можна буде зробити грим на місці .

Відео дня

Реєстрації гравців відбудеться 1 листопада з 9:00 по 11:00 у моно-театрі «Кут». Початок гри о 12.00

За участь у квесті передбачений внесок у розмірі 35 гривень.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up