Хмельницький: кафе «Тріумф» закрили на ремонт

Хмельницький: кафе «Тріумф» закрили на ремонт
Санепідемслужба попередила власників дитячого кафе про позапланову перевірку, проте вже наступного дня заклад зачинили з ініціативи самих власників. Вікна заклеєні, а на вхідних дверях попередження – «Ремонт».

12 червня підготували наказ щодо проведення позапланових перевірок закладів громадського харчування працівниками Хмельницького міськрайонного Головного управління Держсанепідемслужби у Хмельницькій області протягом 13-14 червня. Такі перевірки мають право проводити 10 співробітників служби.

Коли працівники санепідемслужби навідалися до «Тріумфу», заклад був зачинений.

Також на дотримання санітарних умов перевірять заклади «Домова кухня» та «Ваніль».

Відео дня
> Нагадаємо, хробаків, міль та несвіжі продукти у дитячому кафе "Тріумф" виявила телеведуча Ольга Фреймут, ведуча програми "Ревізор".

Кафе на Проскурівській шокувало телеведучу.

По темі:

Як Оля Фреймут з "Ревізором" у Хмельницькому сервіс перевіряла (ВІДЕО)

Після перевірки “Ревізору” хмельницький “Ситий Будяк” закрився

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Олег Балашов, твою работу, за тебя, выполнила О.Фреймут. И оставайся главным санитарием, пусть от тебя вытирают ноги жлобы.
  • Anonymous

    Ще позавчора там було відкрито!
  • Anonymous

    Ахахаха, цiкаво де ж знаходиться "Домова кухня" :) Розумник який це писав - молодець :)))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up