Лабазюк: в держбюджеті-2014 вдалось відстояти 19 мільйонів гривень для Хмельниччини (НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ)

Лабазюк: в держбюджеті-2014 вдалось відстояти 19 мільйонів гривень для Хмельниччини (НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ)
Позафракційний народний депутат Сергій Лабазюк підтримав держбюджет на 2014 рік, оскільки частина його пропозицій для округу № 188 була врахована. Про це він заявив у коментарі.

Політик зазначив, що залишити сьогодні країну без головного фінансового документу було би неправильно.

«Цей бюджет поганий. Але в нинішній економічній ситуації краще було прийняти хоч такий варіант, аніж залишити країну ні з чим. Бо це і зарплати бюджетникам, і пенсії пенсіонерам, й інші соціальні виплати», - наголосив нардеп.

При цьому С. Лабазюк зазначив, що він, як депутат-мажоритарник, подав свої пропозиції до держбюджету щодо виділення коштів для округу, в який входять м. Волочиськ, Волочиський та Хмельницький райони, а також частина м. Хмельницького.

Відео дня
> «Частину моїх поправок врахували. Всього вдалось відстояти 19 мільйонів гривень. З них: на Волочиський район - 8,6 мільйона гривень, на Хмельницький район – 6,7 мільйона гривень, на місто Хмельницький – 3,5 мільйона гривень», - сказав політик. - Гроші підуть, зокрема, на вуличне освітлення, утеплення будинків, ремонт дахів, комп’ютеризацію шкіл, заміну вікон у школах та ряд інших програм. Цього недостатньо, щоб вирішити всі проблеми. Але якщо б і цих коштів не було, навіщо тоді взагалі потрібен народний депутат, як представник інтересів свого округу?».

В той же час С. Лабазюк жорстко розкритикував другу частину засідання Верховної Ради, коли депутати голосували за закони не картками, а підняттям рук.

«Жодне із цих політичних рішень ми з колегами із групи позафракційних не підтримали», - підсумував політик.

Коментарі (15)
  • Anonymous

    Багато з тих підприємців, хто "підтримує" людей на Майдані платить людям не більше 2000 гривень. Так що порівняти є з чим. Але якщо що, то я також проти методів і відношення до людей цієї влади. Просто факт про Лабазюка. Не гірший за інших
  • Anonymous

    19 мільйонів це крапля в морі. Це навіть не подачка.
  • Anonymous

    Чому не написали, що він голосував за диктаторський закон? https://vk.com/uarevo?w=wall-38854900_459358
  • Anonymous

    А голосує синхронно з регіонами І те, що ми зараз маємо на вулицях міст також і його заслуга. І тих людей вже, які отримують ті копійки в 3 000 грн і готові його вже за це цілувати вже.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up