Біля кінотеатру Шевченка струмом вбило 50-річного чоловіка

Біля кінотеатру Шевченка струмом вбило 50-річного чоловіка
  • Хмельничанин прийшов на роботу до дружини, яка торгує у кіоску біля кінотеатру Шевченка. 
  • Чоловіка вдарило струмом і від удару він помер на місці. 
  • Поліція з'ясовує усі обставини трагедії. 

Сьогодні зранку, 27 червня, близько 11:10 біля кінотеатру Шевченка струмом вдарило чоловіка. Від удару 50-річний хмельничанин помер. За попередньою інформацією, він прийшов на роботу до своєї дружини, яка торгує у одному з кіосків, що ліворуч від кінотеатру. Як саме стався удар, поки в поліції з'ясовують. Коментарів журналістам не надають. 

Тіло чоловіка вже забрали до моргу. На місце події приїхали представники "Хмельницькобленерго", які разом з працівниками поліції оглядають, чи справними були електромережі. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Саша Капецкий

    Безпредел в центрі міста! Хто власник цього шанхая прямо на проскурівській?
  • Pylypchuk Oleg

    Що взагалі ця будка там робить??? Це для бізнеса всім відомого Рудого-Певнєва?!?
  • Oleg

    ЦЕ ДЕПУТАТ ПЕВНЄВ ЧЕРЕЗ СВОЇХ ШАВОК(РУДОГО) ПОНАСТАВЛЯВ ТАМ ЦЬОГО МУСОРА Й ВБИВАЄ ХМЕЛЬНИЧАН!

    i ivanov reply Oleg

    Майте совість !  Ви за півнів стрибалі на майдані !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:25 У Хмельницькому нагородили юних науковців 15:43 Хмельничан попереджають про небезпечні стихійні явища: прогноз погоди на 22 травня 15:06 Ціни на полуницю: за скільки продають у Хмельницькому і звідки привозять photo_camera 14:42 Навчання з серпня та по суботах: у МОН видали рекомендації для студентів Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 13:57 У день народження полеглого воїна на Хмельниччині відкрили пам’ятну дошку 13:16 Тіла двох потопельників дістали з водойм рятувальники на Хмельниччині 12:30 На Хмельниччині вбили 75-річного пенсіонера 11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА) 20:42 Предстоятель ПЦУ Епіфаній відвідав Хмельниччину (ФОТО) 19:53 На Хмельниччині попрощались із чотирма захисниками України. Хто вони 19:14 На Хмельниччині правоохоронці врятували від загибелі трьох кошенят (ФОТО) 18:34 Понад 110 тисяч виманили "мобільні оператори" у двох жителів Кам'янеччини 17:51 Робота у Хмельницькому: є 367 вакансій (СПИСОК) 17:17 Смертельна аварія поблизу Хмельницького: водій «BMW» влетів в дерево і загинув
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up