Біля СІЗО міліція зупинила золотистий Крайслер.Ймовірно, водій був п’яний

Біля СІЗО міліція зупинила золотистий Крайслер.Ймовірно, водій був п’яний
Автівку об’єднаний патруль зупинив у центрі Хмельницького. За попередньою інформацією, чоловік, який знаходився за кермом автомобіля, був у стані алкогольного сп’яніння.

Щоб встановити, чи справді водій був напідпитку його мали відвести  до Хмельницького обласного наркодиспансеру на Ватутіна, 16 . Але чоловік відмовився від  проходження медогляду. Як повідомив «ВСІМ» речник Державтоінспекції у Хмельницькій області Андрій Лужняк, наразі затриманого доставили в ДАІ.

-Під час патрулювання працівники міліції помітили у водій іномарки явні ознаки алкогольного сп’яніння. Для подальшого з’ясування обставин, автомобіль зупинили.  

Якщо факт нетверезості водія підтвердиться, то згідно статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, він заплатить штраф.   

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • UkrRiot

    Ну а крім того він їхав там, де рух заборонено до 22 години
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні 20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up