Через події у Дніпрі хмельницькі патрульні цілодобово чергуватимуть у бронежилетах

Через події у Дніпрі хмельницькі патрульні цілодобово чергуватимуть у бронежилетах

У зв’язку з вбивством двох патрульних у Дніпрі поліцейські Хмельницького відтепер цілодобово чергуватимуть у бронежилетах. Раніше копи вдягали їх лише на нічну зміну.  

Це пов’язано з трагічним вбивством 2-х поліцейських у Дніпрі. Прес-офіцер управління патрульної поліції Роман Мартинюк розповів, що раніше бронежилети хмельницькі копи  одягали лише на нічні чергування, або на такі виклики, що були пов’язані з небезпекою для їхнього життя.

Крім того, як зазначили патрульні, поліцейський екіпаж тепер складатиметься не з двох, а трьох копів. 

- Більше змін немає, патрульні Хмельницького завжди і до цієї події були обачні та слідкували за прикриттям, - повідомив Роман Мартинюк. 

Відео дня

Читайте також: Хмельницькі поліцейські збирають кошти сім'ям вбитих у Дніпрі патрульних 

Нагадаємо, зранку 25 вересня екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Citroen за порушення правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник з місця пригоди.

27-літній патрульний Артем Кутушев загинув на місті, а його напарниця 35-літня Ольга Макаренко померла в лікарні. Правоохоронці вже затримали підозрюваного у вбивстві Олександра Пугачова. 

Поліція вже допитала 37 свідків у цій справі. Процедуру впізнання зловмисника пройшли три свідка, які знаходилися на місці події і впізнали підозрюваного по фото. Призначено ще 23 експертизи, зокрема експертиза ДНК, ще одна дактилоскопічна тощо.

"Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому статтею 348 Кримінального кодексу – посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця", - йдеться у повідомленні прес-служби ГУ Нацполіції України. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • PAL

    Предлагаю еще и кормить мусоров с ложечки. Они же беззащитные. И работают бедные, как хотят.

    А кто их вообще контролирует??? Кто их обучает??? Полканы-мусора водку жрут, да отчёты строчат, должностя делят. А результат - трупы.
  • 777

    ......вопрос   мартынюку.......почему  наша хмельницкая   полиция  патрулирует улицы ночью(в частности на выставке во дворах) без проблесковых  маячков.....с  дальнем светом......машину полиции  никак  не распознать....это  становится страшно от такой работы.....

    Анонім reply 777

    А чому дійсно поліція патрулює без бронижелетів? Ім просто не вистачає чи

    вони настільки безпечні?Якщо не вистачає, то це питання потрібно вирішити....
  • Геннадий

    В Хмельницком наверное полицейские подустали. Ночью всё меньше ездят и зачастую без включения мигалок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де 15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up