Чи стало безпечніше на вулицях Хмельницькому з появою патрульної поліції?

Чи стало безпечніше на вулицях Хмельницькому з появою патрульної поліції?

26 червня виповнилося півроку роботи патрульної поліції Хмельницького. Їх видно і в центрі міста, і в найвіддаленіших його куточках. Чи стало безпечніше на вулицях з їх появою, чи довіряють патрульним? Журналісти "ВСІМ" запитували і водіїв, і в пішоходів. Додаємо також трішки статистики.   

Минуло півроку, як на вулиці Хмельницького заступила нова патрульна поліція. У своєму арсеналі вони мають усе необхідне для роботи: планшети, якісну форму, машини і повні баки пального. Тож зобов'язані приїхати на кожен виклик за мінімальний час.  

В управлінні постійно звітують про швидкі успіхи – затримання по гарячих слідах, подяки від городян, оперативне реагування. Але «медовий місяць» поліції і масова істерія із селфі уже в минулому. Пора говорити про реальні результати.

Журналісти «ВСІМ» запитали у хмельничан, чи почуваються вони більш захищеними у громадських місцях та що можуть сказати про роботу поліції. Деталі – у відео.

Відео дня

Територіальні органи поліції не мають жодного впливу на патрульну  і не мають реальних механізмів впливати на стан охорони громадського порядку на ввіреній їм території. Тому за безпеку на вулиці відповідають саме копи. Охорона громадського порядку – перша функція, забезпечення безпеки дорожнього руху - друга.  Більшість свого часу вони приділяють саме останній. І вважають, що виконують її добре і  знають на достатньому рівні. Але іншу думку про це мають громадські активісти. Представники «Дорожнього контролю» провели не один «екзамен» для патрульних.  

Що кажуть про роботу патрульної хмельницькі водії, ми цікавились у березні. Деталі – у відео.

А тепер трішки статистики. Аналізувати роботу патрульних ми не беремося. Подаємо цифри зареєстрованих злочинів на вулицях Хмельницького з 26 грудня 2015  року по 31 травня 2016 року (під час роботи патрульної) в порівнянні з аналогічним періодом  - 26 грудня 2014 року – 31 травня 2015 року. 

 

Ми запитали про поліцію у своїх підписників в групі "Новини Хмельницького від ВСІМ". Думки розділилися. 

Як оцінюєте роботу патрульної поліції ви, пишіть у коментарях. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Цвігун Юра

    Алех, так а смисл півгодини возитися з тими машинами не правильно припаркованими...може просто напросто немаэ евакутора-це ж Україна, а поліцейські шо мають стояти там караулити водія? Та подивіться статистику-скільки злочинів і як поліція зловила водія пежо, який збив 2 дівчат і втік і ше затримала на вулиці чоловіка, який хотів обікрасти пасажирів в тролейбусі, 2 квартирантів колишніх, які побили власника квартири і тд...
  • Цвігун Юра

    а то шо нова поліція приїхала в Хмельницькому на виклик менше ніж за 2 хвилини вам ні про шо не говорить? Про то як їхали старі мєнти ходять легенди...
  • PAL

    Говорить о снижении преступности, да это, как два пальца об асфальт, говорить о снижении ДТП, тоже самое. Рисовать графики, много ума не надо. Как были мусорами, так и остались. Кроме, как авто с мигалками и не видел. НЕТ.
  • Анонім

    Так. Як кажуть:-" нехай буде ворона, і те вже оборона...."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up