Хмельничани почали економити на одязі. За речами найчастіше ходять на базар

Хмельничани почали економити на одязі. За речами найчастіше ходять на базар
Цьогоріч ціни на одяг зросли, як і на більшу частину товарів. Журналісти «ВСІМ» поцікавились у хмельничан, де вони обирають собі одяг та чи обмежують вони себе у витратах.

Дехто з мешканців, які бажають оновити гардероб, зізнаються, що для них це не проблема, адже, відчутної різниці у вартості вони не відчувають. Однак, для багатьох мешканців зростання цін на одяг – це ще один привід почати економити. Аби вберегти гаманець від захмарних витрат, городяни шукають місця, де і вибір широкий, і ціни «не кусаються». Журналісти «ВСІМ» робили опитування на майдані Незалежності. Найчастіше хмельничани казали, що купують одяг на «Толкучці», менше – у секонд-хендах.  Із майже 30 опитаних сфотографуватися згодилося лише 8 людей. 


Дмитро Кирилюк:
- У Хмельницькому одяг купую не так часто. Найчастіше доводиться купувати в інших містах, коли там буваю. У нашому місті надає перевагу стоковим магазинам, таким як «Єврошоп». Там і ціни помірні і вибір солідний. На наш ринок практично не ходжу.

Зоя і Тетяна:
- Вже не пам’ятаємо, коли купували останній раз собі одяг. Зараз дуже підросли ціни, тому доводиться дещо економити собі на покупках.

Анна Єременко:
- З такими цінами на одяг, зараз не дуже «розкошелешся». Доводиться купувати одяг там, де і більшість хмельничан – на базарі. Там мене влаштовує цінова політика, та й до того, асортимент дуже непоганий – є з чого вибрати. 

Відео дня


Андрій Барбашов:
- Не задумувався, чесно кажучи, над цим питанням, де частіше за все доводиться вибирати собі одяг. Купую там, де приходиться. Іноді у магазинах, на базарі чи у стоках. Економити зараз можна, якщо є така необхідність. Я це роблю не так часто.


Анастасія:
- Все життя купую речу у секонд-хендах. Для мене - це оптимальний варіант. Ціни там дуже демократичні, та й вибрати майже завжди є з чого. Тим паче, зараз магазинів вживаного одягу стає все більше. На запитання, де обирає одяг для свого малюка, сміється: «У нас просто дуже багато родичів». 

Олександр Бичков:
- Не так часто купую собі речі, переважно це робить дружина. Купуємо одяг здебільшого у торгових центрах, до прикладу, у ЦУМі. 

Тетяна Родецька:
- Одяг переважно купую у магазинах. Там можна з комфортом та без шалених черг і великої кількості людей обрати, поміряти. На наш ринок ходити не люблю. 

Віктор:
- Та де ще у нас можна купити речі при таких цінах. Особисто я ходжу завжди на базар. Там і вибір товару більший, порівняно з іншими крамницями. Можливо, якщо б мав більше грошей, то купував би одяг за кордоном чи у дорогих магазинах. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    "За речами найчастіше ходять на базар" :))))

    Це при тому, що на базар ходять лише двоє з 9-ти опитаних.

    Шановний авторе, за загаловок Вам заплатили "базарники" ?  
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up